είσαι-αγωνιστής-όλη-η-οικογένεια-είμ-43767

«Είσαι αγωνιστής. Όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα σου»: Συγκινεί το δημόσιο μήνυμα της Λίλη στον Ζαγοράκη

Η Ιωάννα Λίλη εξέφρασε τις ευχές της προς τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη, με ένα δημόσιο μήνυμα αγάπης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η δημοφιλής παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο ανέβασε μια παλαιά φωτογραφία του συζύγου της στο Instagram, για να εορτάσει την ονομαστική του εορτή στις 23 Μαρτίου, με τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδος.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Ιωάννα Λίλη εξέφρασε τον θαυμασμό της για τις επιτυχίες του συζύγου της κατά την ποδοσφαιρική του καριέρα, με μια ιδιαίτερη αναφορά στην επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος του 2004.

Πιο συγκεκριμένα, του έγραψε: «(Imbossible is nothing). Το γνωστό slogan που συνόδευε την Εθνική Ελλάδος το 2004, η χρονιά ρονιά που όλη η Ελλάδα ανέβηκε στα ουράνια που θα μείνει για πάντα στο μυαλό όλων των Ελλήνων, όπου υπάρχει Ελληνας. Αποδείξατε ότι ενωμένοι μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια με απώτερο σκοπό το πολυπόθητο κύπελλο να ανήκει στην Ελλάδα μας, οπότε όλος ο πλανήτης να μιλάει για την πατρίδα Μας!! Άδραξα την ευκαιρία με την ονομαστική σου γιορτή να κάνω αυτήν την μικρή αναδρομή,για να σου θυμίσω πόσα εμπόδια και πόσες δυσκολίες έχεις ξεπεράσει. Είσαι αγωνιστής, έχεις μάθει να μάχεσαι για το κοινό καλό όφελος, έχεις ευεργετήσει ανθρώπους και δεν σε έχουν ευεργετήσει. Έχεις συσπειρώσει έναν ολόκληρο κόσμο σε καιρούς δύσκολους που ο κόσμος δεν ξεχνά κάποιοι άλλοι ίσως, γιατί πήρες και δημόσια θέση για το άδικο που πάντα υποστηρίζεις. Είμαστε δίπλα σου όλη η οικογένεια.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Σε πρόσφατη συνέντευξη, η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο ανέφερε στην εκπομπή «Happy Day» αρχικά, ότι: «Ήταν μία συνειδητή επιλογή να σταματήσω τη δουλειά και να αφιερωθώ στην οικογένειά μου, ήθελα να είμαι κοντά στα παιδιά μου από τα πρώτα βήματά τους. Μια συγκεκριμένη συνταγή δεν υπάρχει για κανένα ζευγάρι, έτσι και για εμάς».

«Το βασικό είναι να υπάρχει μια καλή επικοινωνία, να υπάρχει ειλικρίνεια, να υπάρχει αλήθεια μέσα στο ζευγάρι. Εμείς προσπαθούμε να τα διατηρούμε όλο τον χρόνο με διάφορα μικρά πράγματα. Δεν πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς».

Σχετικά με τον σύζυγό της και την σχέση τους, αποκάλυψε πως αντιμετώπισαν δυσκολίες κατά τη διάρκεια του γάμου τους, αλλά κατόρθωσαν να υπερβούν αυτήν την περίοδο δυσμενών συνθηκών.

«Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν είχαμε πολύ χρόνο για να γνωριστούμε, γιατί όλα έγιναν γρήγορα. Μπήκαμε κατευθείαν στα βαθιά και μαθαίναμε ο ένας τον άλλο. Εννοείται ότι έχουμε περάσει κρίση στον γάμο μας. Και ποιο ζευγάρι δεν έχει περάσει; Το αντιμετωπίσαμε με συζήτηση, εμένα με στήριξαν η οικογένεια και οι φίλοι μου» τόνισε.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ