σούσουρο-με-μαριλίτα-λαμπροπούλου-δ-43940

Σούσουρο με Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρη Λάλο: Η κίνηση που άναψε φωτιές, είναι ζευγάρι και εκτός «Σασμού»;

«Φωτιές» φαίνεται πως άναψε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας On Time το οποίο θέλει τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Δημήτρη Λάλο να είναι ζευγάρι και εκτός Σασμού.

Οι πρόσφατοι ταυτόχρονοι χωρισμοί τον δυο ηθοποιών από τον Γιάννη Νταλιάνη και την Έλενα Μαυρίδου αντίστοιχα, αλλά και τα unfollow που έκανε η δεύτερη και στους δυο πρωταγωνιστές του επιτυχημένου σήριαλ, φαίνεται πως φούντωσαν τις φήμες, πως οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και εκτός σειράς.

Με αφορμή το δημοσίευμα αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί, παρουσιάζοντας το ρεπορτάζ εφημερίδας, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει καθώς δεν έχει καμία πληροφόρηση από τον σταθμό.

«Αν περιμένετε από μένα κάποια ανακοίνωση του στυλ, “αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και εκτός Σασμού”, δε θα την ακούσετε. Αναφέρομαι στο δημοσίευμα που θέλει τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να είναι ζευγάρι και εκτός του σήριαλ. Και αν σας λέω ότι δε θα κάνω μια τέτοια ανακοίνωση ή επιβεβαίωση, είναι γιατί δεν το γνωρίζω και δεν έχω μια τέτοια πληροφόρηση από τον σταθμό στον οποίο ανήκω.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ρεπορτάζ, που δεν είναι τυχαίο, και θα αναφερθώ σε κάποια στοιχεία που ίσως συνηγορούν στο να υπάρχει ένα τέτοιο ρεπορτάζ στην πάντα έγκυρη On Time… Εγώ, ως Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρουσιάστρια του Alpha, δε μπορώ να επιβεβαιώσω ένα τέτοιο ρεπορτάζ από τον Alpha. Τι συμβαίνει όμως;

Θυμάστε ότι πριν ένα μήνα κυκλοφόρησε μια είδηση ότι ο κύριος Νταλιάνης χωρίζει μετά από πολλά χρόνια γάμου με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Χωρίζουν, υπάρχουν όμως καλές σχέσεις. Μάλιστα προχθές κάνανε και μια δημόσια εμφάνιση κάπου, παίζουν μαζί και στο θέατρο, έχουν και τα παιδάκια τους. Φαίνεται ότι οι σχέσεις δεν είναι κακές. Μια εβδομάδα μετά, κυκλοφορεί η είδηση ότι χωρίζει και ο Δημήτρης Λάλος από τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου, μετά από εννιά χρόνια, έχουν και μια κόρη.

Δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση, ούτε διάψευση, ούτε και από αυτό το ζευγάρι. Αλλά, οι καλά γνωρίζοντες στάθηκαν και σε ένα unfollow και ένα block. Καμιά φορά, τα social media είναι αυτά που αποκαλύπτουν κάτι. Στο ρεπορτάζ βλέπουμε ότι οι Έλενα Μαυρίδου επιβεβαίωσε τον χωρισμό κάνοντας unfollow και block στον Δημήτρη Λάλο αλλά και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, και το ρεπορτάζ βασίζεται στο γεγονός ότι για να υπάρχουν αυτά τα ταυτόχρονα unfollow κάτι συμβαίνει» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Υπάρχει μια έντονη φημολογία – χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι – και στους θεατρικούς κύκλους ότι υφίσταται μια τέτοια σχέση» σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου με την παρουσιάστρια να καταλήγει, «Επειδή υπάρχουν και μικρά παιδάκια, και επειδή οι ίδιοι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει να επικοινωνήσουν αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αν έχει ανοίξει, θα το σεβαστούμε και θα μείνουμε εκεί. Ούτως ή άλλως αν υπάρχει μια νέα σχέση που θα μακροημερεύσει, είναι θέμα χρόνου να φανεί».

Τόσο ο Δημήτρης Λάλος όσο και η Έλενα Μαυρίδου δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής κανένα σχόλιο σχετικά με τα δημοσιεύματα αυτά, προσπαθώντας να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή. Μια κίνηση ωστόσο και των δυο, φαίνεται πως «πρόδωσε» τον χωρισμό τους.

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και μερικές ημέρες, ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου έχουν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο instagram, διατηρώντας ωστόσο τις κοινές τους φωτογραφίες.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ