είμαι-πολύ-καλά-με-αυτό-ακομπλεξάρι-309

«Είμαι πολύ καλά με αυτό»: Ακομπλεξάριστη και καθόλου ψωνισμένη η Αρετή Κετιμέ, τραγουδάει σε ταβέρνες

Την πραγματική αιτία που κατά κύριο λόγο απέχει από τα νυχτερινά κέντρα αποκάλυψε η Αρετή Κετιμέ σε συνέντευξή της στα «Παραπολιτικά».

Η μουσικός και ερμηνεύτρια και μία από τις πιο γνωστές σαντουρίστες στην Ελλάδα. Η ίδια, παραχώρησε συνέντευξη στα Παραπολιτικά και στο περιοδικό της εφημερίδας «Secret» και μίλησε για τα επαγγελματικά της, για την προσωπική της ζωή, για τον κορονοϊό και αλλά και την πιθανότητα να λάβει μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision.

Η Αρετή Κετιμέ αποκαλύπτει

«Τραγουδάω σε νυχτερινά κέντρα, αλλά δεν με προτιμούν οι πίστες. Εγώ τραγουδάω σε ταβέρνες και είμαι πολύ καλά με αυτό», δήλωσε.

Αρετή Κετιμέ

Για ενδεχόμενη συμμετοχή της στην Eurovision

«Δεν νομίζω ότι με χρειάζεται η Eurovision. Δεν είμαι κάτι το οποίο την αφορά. Νομίζω ότι είναι ορισμένο το πλαίσιο για να πάει εκεί ένας καλλιτέχνης».

Τέλος, η Αρετή Κετιμέ αναφέρθηκε στην παράσταση στην οποία εμφανίζεται, λέγοντας:

«Είμαι στην παράσταση “Ο ήχος των σκιών”, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Ηλίας Καρελλάς. Έχει ζωντανούς ήχους, όπως τους δημιουργούσαν παλιά, πριν ακόμη ανακαλύψουμε την τεχνολογία. Εγώ έχω αναλάβει παρέα με τη Χαρά Τσαλπαρά και τη Θεοδώρα Αθανασίου το μέρος της μουσικής. Και έτσι με τη μουσική γίνεται ένας διάλογος με τον Καραγκιόζη, έχουμε ζωντανούς ήχους, κάνουμε τα φρένα, την ξιφομαχία, διά φόρους παραδοσιακούς ήχους. Παράλληλα, κυκλοφορεί το νέο μου τραγούδι “Μέσα στο Πασαλιμάνι”, σε στίχους και μουσική του Κώστα Σκαρβέλη».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ