ήθελα-να-κάνω-τους-ανθρώπους-να-γελάν-7437

«Ήθελα να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε»: Συγκινήθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σε μια κατάθεση ψυχής on air

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η αφοπλιστική συνέντευξη του ηθοποιού

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει γράψει ιστορία στην ελληνική υποκριτική και αναμφίβολα έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού, τόσο για τη πορεία του στη τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μια συγκινητική συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα όπου μιλώντας για τα όνειρα του και για τη δουλειά του, συγκινήθηκε.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη θεατρική παράσταση «Μισάνθρωπος» και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Ξεκινάω πάντα με ένα όνειρο. Δεν έχω καμία αγωνία από την αρχή ότι κάτι μπορεί να γίνει επιτυχία. Ξεκινάω με το ανάποδο, “πάμε για το χειρότερο”. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’αυτό. Φυσικά και την αφιερώνω κάπου αυτή τη παράσταση. Την αφιερώνω στους ανθρώπους που αγαπώ πάρα πολύ» είπε αρχικά.

Με δάκρυα στα μάτια, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, συνέχισε, λέγοντας: «Είχα πολύ λιγότερα όνειρα όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά για να μη σου πω ότι είμαι τρισευτυχισμένος ακόμα και τώρα να σταματούσα τη δουλειά. Ποτέ δεν είχα όνειρο να συνεργαστώ με όλους αυτούς που έχω συνεργαστεί, Ποτέ δεν είχα όνειρο να παίξω στην Επίδαυρο. Ποτέ δεν είχα όνειρο να φτάσω σε σημείο να παίρνω τέτοια αγάπη από τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος. Τα όνειρα που έχω είναι μόνο να είναι καλά οι άνθρωποί μου και να είμαστε ευτυχισμένοι».

«Ίσως έγινα ηθοποιός γιατί δεν μου άρεσε να βλέπω στεναχωρημένα πρόσωπα και ήθελα να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε. Ίσως στο σχολείο να ήθελα να είμαι το επίκεντρο, αλλά είχα και μία ντροπαλοσύνη που με κράταγε σε μία ισορροπία. Όταν μπήκα στη δουλειά άρχισα να ζητάω να είμαι το επίκεντρο μέσα από αυτό που κάνω πάνω στη σκηνή» είπε τέλος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Η συνέντευξη του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ