οριστικό-τέλος-η-βίκυ-χατζηβασιλείου-219

Οριστικό τέλος η Βίκυ Χατζηβασιλείου από την ελληνική τηλεόραση, τo ανακοίνωσε η ίδια

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε συνέντευξη, όπου και μίλησε για την απόφασή της να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ» δήλωσε χαρακτηριστικά για το λόγο που βρίσκεται εκτός της μικρής οθόνης τα τελευταία χρόνια.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο λόγος που απομακρύνθηκε από την τηλεόραση

«Ήταν μία πολύ συνειδητή ανάγκη. Θέλω να σου ομολογήσω ότι έχω σωρεύσει πάρα πολύ από το ψυχικό πόνο των ανθρώπων όλα αυτά τα χρόνια κι υπήρχε πολύ μεγάλο φορτίο μέσα μου. Νιώθω πραγματικά ότι ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος με πολύ μεγάλη επιτυχία κι ήθελα να αποφορτιστώ και να κάνω κάτι που είναι πολύ ουσιαστικό. Στην εκπομπή οι άνθρωποι ζητούσαν να συναντήσουν έναν δικό τους άνθρωπο που τον είχαν χάσει ή είχαν απομακρυνθεί» δήλωσε και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Τώρα νομίζω ότι αυτό μπορεί σαν κλίμακα και να είμαι περισσότερο λειτουργική και να βοηθάω κάθε άνθρωπο που έρχεται στα σεμινάριά μου να βρει κυρίως τον εαυτό του. Πόσο πιο σημαντικό είναι αυτό; Πόσο πιο πνευματικός είναι αυτός ο δρόμος και πόσο πιο λειτουργικός γίνεσαι για τους ανθρώπους γύρω σου, για αυτούς που σε εμπιστεύονται. Έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης, νομίζω. Βλέπω ότι οι νέοι δεν βλέπουν καν τηλεόραση. Ρωτώ τα νέα παιδιά όταν τα συναντώ και στο 95% μου απαντούν πως δεν βλέπουν τηλεόραση», είπε η παρουσιάστρια.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ