πέθαναν-με-1-μήνα-διαφορά-έκανε-παρέα-σ-299

Πέθαναν με 1 μήνα διαφορά: Έκανε παρέα στη 30χρονη γυναίκα του στο Νοσοκομείο και ξαφνικά πέθανε στην καρέκλα

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι της 30χρονης Amie Walton και του 42χρονου συντρόφου της Chris Mills, που έφυγαν από τη ζωή, αφήνοντας πίσω τους δύο ανήλικα παιδιά.

Η 30χρονη Amie Walton έδινε μάχη με τον καρκίνο τελικού σταδίου. Πέθαναν με 4 εβδομάδες διαφορά, αφήνοντας πίσω τους ένα 8χρονο αγοράκι και ένα 6χρονο κοριτσάκι.

Ήταν στις 18 Ιουλίου, σύμφωνα με την DailyMail, που ξύπνησε στο κρεβάτι του νοσοκομείου στο Μπέρμιγχαμ και διαπίστωσε ότι ο σύντροφός της είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, ενώ βρισκόταν στο πλευρό της.

Τέσσερις εβδομάδες αργότερα, η Amie Walton έφυγε από τη ζωή. Είχε πάει να επισκεφθεί τον πατέρα της στο Ντέβον. Τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ο Harry και η Mia, ζουν πλέον με τη μητέρα της Amie, Tracey.

Ακούγοντας τα τραγικά νέα, ο Bal Singh αποφάσισε να δημιουργήσει μια σελίδα για να συγκεντρωθούν χρήματα. Ήθελε να βοηθήσουν τη μητέρα της Mia με την ανατροφή των δύο ανήλικων παιδιών. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν επτά χιλιάδες λίρες.

«Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους έχουν βοηθήσει να συγκεντρωθούν χρήματα για τα εγγόνια μου. Όλοι μας περάσαμε πολύ δύσκολα τελευταία. Προσπαθούσαμε όλοι να βοηθήσουμε την Amie να ξεπεράσει την ασθένειά της και να προετοιμαστούμε για το μέλλον.

Μέχρι που ήρθε ο απροσδόκητος χαμός του Chris. Ήταν τεράστιο σοκ. Μετά την κηδεία του, η Amie πήγε στον πατέρα της στο Ντέβον για να ξεφύγει. Πέθανε ξαφνικά λίγες μέρες αργότερα», σημείωσε η μητέρα της Amie.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ