φίλιππος-σοφιανός-κάποιος-ηλίθιος-γ-83

Φίλιππος Σοφιανός: «Κάποιος ηλίθιος γιατρός έκανε ένα καραμπινάτο ιατρικό λάθος και τον έστειλε κανονικά»

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Φίλιππος Σοφιανός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τον άδικο χαμό του πατέρα του όταν ο ίδιος ήταν μόλις επτά ετών αλλά και για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί ποτέ για τον ίδιο.

«Έχασα τον μπαμπά πολύ μικρός. Δεν είχε λόγο, δεν μπορούσε να έχει γνώμη. Ήμουν 7. Η μητέρα μου ήταν πολύ γλυκιά και διακριτική. Οι φτερούγες της ήταν πάντα ανοιχτές. Σε οποιοδήποτε ατόπημα κι αν έκανα, μπορούσα να επιστρέφω εκεί και να έχω την αγάπη της. Σε αυτήν την ηλικία είναι τρομακτικό να χάνεις τον πατέρα σου. Ήταν από λάθος γιατρόυ. Κάποιος ηλίθιος γιατρός έκανε ένα καραμπινάτο ιατρικό λάθος και τον έστειλε κανονικά» εξομολογήθηκε ο Φίλιππος Σοφιανός.

Όσο για το μεγαλύτερο ψέμα που έχουν γράψει για εκείνον, ο Φίλιππος Σοφιανός είπε: «Κάτι που είχε φτάσει στα δικαστήρια. Ήταν τότε που το είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια ότι η Βαγενά χώρισε με τον Κηλαηδόνη, πήρε τις βαλίτσες και τα παιδιά της και πήγε στο σπίτι του Σοφιανού».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ