υποκλίθηκε-όλο-το-ίντερνετ-ο-γιάννης-τ-407

Υποκλίθηκε όλο το ίντερνετ: Ο Γιάννης Τσορτέκης έμεινε 40′ κάτω από το νερό στην πιο καθηλωτική στιγμή του Maestro

Τις εντυπώσεις έκλεψε για άλλη μια φορά ο Γιάννης Τσορτέκης στη σειρά «Maestro» με μια σκηνή όπου χρειάστηκε να μείνει κάτω από το νερό.

Η μυθοπλασία έχει για μια ακόμη χρονιά έχει την τιμητική της. Οι τηλεθεατές καθημερινά καθηλώνονται μπροστά στις οθόνες τους για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους σειρές και την εξέλιξη των σχέσεων των ζευγαριών που πρωταγωνιστούν.

Το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, είναι μια από αυτές τις σειράς όπου έχει καταφέρει φέτος να κερδίσει τις καρδιές του ελληνικού κοινού αλλά και μία θέση στη δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix, όπου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Το κοινό ανυπομονεί για τα νέα επεισόδια και ο Χριστόφος Παπακαλιάτης έδωσε μια μικρή γεύση από μια σκηνή που θα σχολιαστεί έντονα στα επόμενα επεισόδια.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το οποίο αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε η σκηνή, κατά την οποία το πτώμα του «Χαράλαμπου», τον οποίο ενσαρκώνει ο Γιάννης Τσορτέκης, πετιέται στη θάλασσα.

Ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς μάλιστα σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ότι ο Γιάννης Τσορτέκης έμεινε κάτω από την επιφάνεια του νερού για περισσότερα από 40 λεπτά με τους δύτες, να του παρέχουν οξυγόνο μέχρι να γυριστεί η σκηνή.

«Γυρίσματα με κρύο..Για τις ανάγκες αυτού του γυρίσματος ο Γιάννης Τσορτεκης έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά με τους δύτες να του παρέχουν οξυγόνο έως ότου γυριστεί η σκηνή. Παράλληλα στο σχολείο με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, να γυρίζουμε μια από τις πιο κρύες αλλά και πιο αγαπημένες μου στιγμές της σειράς».

Ο ρόλος που υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης

Ο Γιάννης Τσορτέκης υποδύεται τον Χαράλαμπο, σύζυγο της Μαρίας και πατέρα του Σπύρου. Είναι απαίδευτος και πολύ σκληρός. Όταν πίνει γίνεται βίαιος και κακοποιητικός με τη γυναίκα του και τον γιο του. Ο Χαράλαμπος είναι το είδος ανθρώπου που μπορεί να φτάσει στα άκρα καθώς πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος επιβολής είναι η βία. Δεν του αρέσει η μουσική και δεν θέλει ο γιος του και η γυναίκα του να έχουν καμία σχέση με το φεστιβάλ και τον Ορέστη.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ