έβαλε-κάτω-και-τις-influencers-η-μοναδική-εμφάνι-19078

Έβαλε κάτω και τις influencers: Η μοναδική εμφάνιση της Μάρως Κοντού στο κέντρο της Αθήνας και τα μαθήματα μόδας που παρέδωσε στα 89 της

Μάρω Κοντού: Η μεγάλη σταρ του κινηματογράφου σε μια σπάνια εμφάνιση

Μια από τις μεγάλες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, η Μάρω Κοντού έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας. Η σπουδαία ηθοποιός βγήκε για βόλτα και με το στυλ και τον «αέρα» της απέδειξε πως στα 89 της βάζει κάτω ακόμα και ινφλουένσερς.

Η ίδια μεγαλώνει όμορφα, με χάρη και κομψότητα, κάτι που είδαμε στην πρόσφατη εμφάνισή της στην Αθήνα.

Η πάντοτε στιλάτη ηθοποιός ήταν ντυμένη με total white σύνολο και σνίκερς, δίνοντας χρώμα στο outfit με το υπέροχο floral blazer που φόρεσε.

Θεά του στυλ η Μάρω Κοντού στα 89 της

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα άνετο λευκό παντελόνι, λευκό t-shirt και σνίκερς, ενώ από πάνω φόρεσε ένα φλοράλ blazer με βάση το λευκό και έντονες αποχρώσεις.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της πέρυσι στο περιοδικό ΟΚ! είχε μιλήσει για τη συμμετοχή της στη σειρά και τους ενδοιασμούς που είχε στην αρχή.

«Ναι, είχα λίγους ενδοιασμούς. Είχα πολύ καιρό να είμαι κοντά με μια κάμερα κι αυτό με φόβιζε. Επίσης, δεν ήθελα να κουράζομαι και να με αποσπάσουν τα γυρίσματα απ’ όλα τα άλλα που έχω τώρα – γιατί τώρα έχω μια ελευθερία. Έτσι, όταν μου είπαν “θα είσαι γκεστ σταρ”, με βόλεψε κιόλας!»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ