αγ-ανάργυροι-η-κυριακή-μου-ήταν-ένας-44125

Αγ. Ανάργυροι: «Η Κυριακή μου, ήταν ένας άγγελος και τώρα είναι νεκpή», ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης

Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Μιλώντας στο STAR, ο πατέρας της 28χρονης έκανε λόγο για έναν «άγγελο» που «τάιζε» τον σύντροφό της, αποκαλώντας τον «απόβρασμα».

«Η κόρη μου τα είχε με αυτό το απόβρασμα, τον τεμπέλη. Τον τάιζε. Δεν μου το είχε πει ποτέ η κόρη μου πως την χτυπούσε γιατί θα πήγαινα να τον δείρω. Η μάνα της μου το είχε πει εμπιστευτικά. Σκεφτόταν να δουλέψει σε νηπιαγωγείο. Είχε σπουδάσει παιδαγωγικά. Το παιδί μου ήταν άγγελος. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Δεν ξέρω γιατί δεν μου τα είπε όλα αυτά το κορίτσι μου. Ανέβαζαν μαζί διάφορα για να μην καταλάβω κάτι», ανέφερε ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής στο STAR.

Συγκλονισμένος ο πατέρας του δράστη: «Πολλά συγγνώμη»

«Πολλά συγγνώμη», ζήτησε ο πατέρας του 39χρονου δράστη της δολοφονίας της 28χρονης έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων.

«Δεν ξέρω τίποτα», πρόσθεσε μιλώντας στο STAR.

Σύμφωνα με το STAR η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας «έδειξε» δυο μαχαιριές στην περιοχή του στήθους, εκ των οποίων η μια στην καρδιά, και άλλες 3 στο πίσω μέρος της πλάτης και του σβέρκου.

Αυτό μάλιστα που προκάλεσε εντύπωση είναι το γεγονός πως και τα πέντε χτυπήματα ήταν βαθιά φτάνοντας έως το… κόκκαλο, χαρακτηριστικό του μένους και της μανίας του δράστη κατά της Κυριακής.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ