αγία-παρασκευή-πήγε-εκκλησία-και-μετ-45511

Αγία Παρασκευή: «Πήγε εκκλησία και μετά στον παράδεισο» – Ο αδελφός της 77χρονης έμαθε από τη τηλεόραση ότι κάηκε στο διάμερισμά της

Τραγικό θάνατο βρήκε ηλικιωμένη γυναίκα στο διαμέρισμά της στην Αγία Παρασκευή, τα ξημερώματα του Πάσχα (5/5), έπειτα από φωτιά που ξέσπασε.

Με δάκρυα στα μάτια και «σπασμένη» φωνή, ο αδελφός της λέει πως «είχε πάει εκκλησία, εξομολογήθηκε, κοινώνησε και είναι στον παράδεισο».

Όπως είπε, μάλιστα, ο ίδιος είδε στη τηλεόραση ότι έπιασε φωτιά το σπίτι της αδελφής του και αμέσως κινητοποιήθηκε. «Είδα στην τηλεόραση και κατάλαβα ότι είναι το σπίτι της αδελφής μου, από εκεί και πέρα, πήρα την Πυροσβεστική και έφτασα σχεδόν αμέσως εδώ».

Τι λένε οι γείτονες

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι γείτονες και αναμεταδίδει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega, η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στη φωτιά, κάθε χρόνο συνήθιζε να γιορτάζει το Πάσχα στο σπίτι του αδερφού της. Φέτος όμως, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, αποφάσισε να μην πάει στον αδερφό της και να μείνει σπίτι της.

Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι Αρχές

Οι Αρχές έχουν εστιάσει στο να εντοπίσουν το από πού ξεκίνησε η φωτιά, και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ εξετάζουν δύο ενδεχόμενα. Το ένα ενδεχόμενο αναφέρει πως η φωτιά ξεκίνησε από κάποιο θερμαντικό σώμα. Το δεύτερο ενδεχόμενο που εξετάζουν οι αρχές, είναι η φωτιά να ξεκίνησε λόγω κάποιου βραχυκυκλώματος.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ