άκουσε-αυτό-που-έτρεμε-η-ρούλα-πισπιρί-6054

Άκουσε αυτό που έτρεμε η Ρούλα Πισπιρίγκου και «κατέρρευσε»: Στο εδώλιο και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε σήμερα στο δικαστήριο την παραπομπή της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη για τους θανάτους των παιδιών της Ίριδας και Μαλένας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παράλληλα ο γνωστός ποινικολόγος ζήτησε στο Μικτό Ορκωτό τη διακοπή της δίκης για την Τζωρτζίνα προκειμένου να διοριστούν δύο πραγματογνώμονες ψυχίατροι που θα εξετάσουν την κατηγορούμενη για να διαπιστώσουν εάν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του Ανδρέα Ηλιάδη περί συνδρόμου Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου.

Ενώ λίγο νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε ενώπιο πειθαρχικής έρευνας του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας με αφορμή αναφορές του στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και την κατάσταση της Τζωρτζίνας μετά την ανακοπή που υπέστη.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας διέταξε αυτεπάγγελτη έρευνα ενώ ήδη έχει αντιδράσει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), η οποία ζήτησε ο συνήγορος να ζητήσει άμεσα συγνώμη αλλιώς όπως αναφέρουν ο Σύλλογος «να πράξει τα δέοντα».

Ο κ. Κούγιας, στο πλαίσιο υπεράσπισης της πελάτισσάς του σχολιάσε τις προσπάθειες ανάνηψης της κόρης της Τζωρτζίνας από τον αναισθησιολόγο και δήλωσε: «Τι να το κάνεις ένα παιδί το οποίο είναι τετραπληγικό, δεν έχει χεράκια και πόδια να ζήσει και το οποίο σε όλη του τη ζωή θα χρειάζεται κάποιον; Δεν έχει σημασία μόνο το ζην αλλά και το ευ ζην. Όταν είναι από φτωχή οικογένεια και φύγουν οι γονείς του από το ζωή θα πρέπει να εισαχθεί σε ένα ίδρυμα».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ