ασπίδα-προστασίας-για-τον-28χρονο-σύν-18439

«Ασπίδα προστασίας» για τον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζια: «Δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου» λέει η μητέρα της

 27χρονη Αναστάζια: Η μητέρα της ρίχνει ευθύνες στους αστυνομικούς που άργησαν τις έρευνες

Η μητέρα της δολοφονημένης 27χρονης Αναστάζια φαίνεται να υψώνει ασπίδα προστασίας για όλα όσα ακούγονται ή υπονοούνται από κάποιους για ύποπτη συμμετοχή του συντρόφου της αδικοχαμένης Πολωνής, στον εφιαλτικό της θάνατο της στην Κω. Η μητέρα της Πολωνής θεωρεί πως ο νεαρός άνδρας δεν έχει καμία σχέση με την τραγική υπόθεση και ρίχνει ευθύνες στους αστυνομικούς που άργησαν τις έρευνες.


Η ανάρτηση της μητέρας της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία

Με ανάρτηση της πριν από λίγες ώρες στην Πολωνική σελίδα “POLACY W GRECJI” στο Facebook η Ναταλία Ρουμπίνσκα ξεκαθαρίζει προς όλους τους λόγους για τους οποίους θεωρεί τον σύντροφο της κόρης της, Μιχάλ, αθώο:

«Eίμαι η μητέρα της Αναστασίας και μπορώ να αποδείξω σε όλους, ότι ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου» ξεκινάει στην ανάρτηση της και προσθέτει τους λόγους για τους οποίους έχει καταλήξει στην απόφαση αυτή, καθώς και για την ευθύνη που φέρουν οι αστυνομικοί του νησιού, που όπως λέει υποτίμησαν την υπόθεση.

«Με πήρε αμέσως μετά την εξαφάνιση της και το ανέφερε αμέσως και στην αστυνομία όπου τους έστειλε και τα σημεία με τις τοποθεσίες που έδειχναν πως βρισκόταν το κινητό της. Ο ίδιος έψαχνε όλη την νύχτα, άλλα η αστυνομία υποτίμησε το γεγονός και του είπαν να το καταγγείλει την επόμενη ημέρα το πρωι. Αν είχαν ενεργήσει άμεσα θα ζούσε η κόρη μου. Όσο έστελνε τις τοποθεσίες το κινητό ήταν διαθέσιμο, το πρωί δεν ήταν. Την υπόθεση ο ίδιος έκανε γνωστή στην πρεσβεία, δεν θα περιγράψω όμως άλλο την κατάσταση».

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος φίλος της Αναστάζια επέστρεψε στην Πολωνία μαζί με τη μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας μετά τις νέες καταθέσεις που έδωσε ο Μιχάλ στους αστυνομικούς καθώς ζητήθηκαν διευκρινίσεις για ορισμένα μηνύματα που ανακτήθηκαν από το κινητό της κοπέλας από την Πολωνία.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ