δροσερός-αχιλλέας-μπέος-για-επιθεώρη-46034

Δροσερός Αχιλλέας Μπέος για επιθεώρηση: Πήγε να ελέγξει την παραλία με μαγιό κι έκανε το συμβολικό του πρώτο μπάνιο

Ο Αχιλλέας Μπέος θα υπάρχει πάντοτε εδώ, για να μας προσφέρει μοναδικές στιγμές και αυτό έκανε στην παραλία των Αλυκών Βόλου, την οποία επισκέφθηκε για επιθεώρηση για την αποκατάστασή της, μετά την επίδραση της κακοκαιρίας Daniel.

Ο δήμαρχος Βόλου, βρέθηκε στο σημείο μαζί με δημοτικούς συμβούλους και μάλιστα εμφανίστηκε με μαγιό, ρίχνοντας και μια βουτιά για να αποδείξει ότι τα νερά του Παγασητικού είναι καθαρά.

«Επιθεωρώντας μαζί με τους συνεργάτες μου τις εργασίες για την αποκατάσταση της ακτής σε όλο το μέτωπο των Αλυκών και θέλοντας να στείλουμε ένα μήνυμα – απάντηση και να κλείσουμε τα στόματα σε όσους δυσφημούν την περιοχή μας, αμφισβητώντας τις επίσημες αναλύσεις που έγιναν από διαπιστευμένα εργαστήρια με εντολές τόσο από την Περιφέρεια, όσο και από το Δήμος Βόλου, κάναμε σήμερα το πρώτο μας μπάνιο.

Καλώ όλους να συνειδητοποιήσουν ότι με τέτοιες αρνητικές συμπεριφορές δεν πλήττουν τον Μπέο, αλλά την πόλη και τους κατοίκους της. Αυτοί οι άνθρωποι με τις δηλώσεις τους φαίνεται ότι μισούν την πόλη και κάνουν κακό. Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις σε αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες με τις πράξεις μας. Οι ακτές μας όχι μόνο στις Αλυκές, αλλά στο σύνολό τους, είναι πεντακάθαρες και οι πολίτες μπορούν άφοβα να τις απολαμβάνουν.

Αυτό ισχύει και για τη «μαμή», τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, που όλο λέει ότι θα κάνει αναλύσεις, προφανώς αμφισβητώντας τις επίσημες που μέχρι τώρα έγιναν, αλλά δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ