δυστυχώς-ο-μιχάλης-σαβαννάκης-είναι-ν-35660

Δυστυχώς ο Μιχάλης Σαβαννάκης είναι νεκρός: Πήγε για δουλειά & είχε τον πιο τραγικό θάνατο, 28 χρονών παλικάρι

Θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 9.30 το πρωί στη Χαλυβουργία Ελλάδος στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου με θύμα έναν εργαζόμενο τη στιγμή που συντηρούσε μηχάνημα του εργοστασίου.

Πρόκειται για έναν άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός από μηχάνημα πρέσας της μεγάλης χαλυβουργικής μονάδας που εργαζόταν, την ώρα που ως συντηρητής του μηχανήματος ασχολούνταν με τη συντήρησή του.

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα όταν η πρέσα, για άγνωστους λόγους, τέθηκε ξαφνικά σε λειτουργία και ενώ ο εργαζόμενος βρισκόταν κάτω από το μηχάνημα με αποτέλεσμα να συνθλιβεί.

Ενημερώθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ και η σορός του 42χρονου μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο άτυχος Μιχάλης Σαββανάκης, ασχολούνταν με την συντήρηση μηχανήματος και ενώ έκανε εργασίες σε χώρος εκτός παραγωγής, κάτω από άγνωστες συνθήκες, το μηχάνημα μπήκε σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο άτυχος εργαζόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, διέμενε στο Βελεστίνο, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε αρραβωνιαστεί.

Ο 28χρονος θα ξεκινούσε μια νέα ζωή “χτίζοντας” την οικογένειά του που θα στήριζε και από την εξασφάλιση μιας σταθερής εργασίας. Αυτή την ώρα στο Ελασματουργείο γίνεται έρευνα για τις συνθήκες του εργατικού ατυχήματος με εργαζόμενους και εκπροσώπους της εταιρείας να εκφράζουν την συντριβή τους.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ