είπε-αυτό-που-όλοι-θα-έπρεπε-να-λένε-ο-β-329

Είπε αυτό που όλοι θα έπρεπε να λένε: Ο βιομήχανος Κώστας Λούλης απάντησε για τις καταγγελίες στον πατέρα Αντώνιο

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος παραμένει η «Κιβωτός του Κόσμου» μετά τις διαδοχικές καταγγελίες και ο βιομήχανος Κώστας Λούλης παίρνει θέση.

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε μετά την πρώτη καταγγελία από έναν 19χρονο, για κακοποίηση και ασέλγεια από δύο εργαζόμενους στη δομή όπου φιλοξενήθηκε. Σύντομα, υπήρξαν κι άλλες από πρώην τρόφιμους που καταγγέλλουν πως έπεσαν θύματα κακοποίησης από άτομα που συνδέονται με την εν λόγω ΜΚΟ. Πολλοί από εκείνους που τα προηγούμενα χρόνια έκαναν δωρεές, λύνουν τη σιωπή τους και παίρνουν θέση.

Εμμέσως αλλά σαφώς, ο βιομήχανος Κώστας Λούλης, που δώρισε ακίνητα ιδιοκτησίας του στον Βόλο για να στηρίξει την Κιβωτό του Κόσμου, εξέφρασε σήμερα τις επιφυλάξεις του ως προς τις καταγγελίες που βαραίνουν την Μη Κυβερνητική Οργάνωση και τον επικεφαλής της. «Σέβομαι το τεκμήριο της αθωότητας» δήλωσε.

Ο Κώστας Λούλης, τον Σεπτέμβριο του 2017 προχώρησε σε μια δεύτερη μεγάλη δωρεά στην «Κιβωτό του Κόσμου». Μετά την δωρεά αγροκτήματος στην περιοχή Διμηνίου, προ 5 ετών δώρισε και το δεύτερο ακίνητο ιδιοκτησίας του στον Άνω Βόλο. Τα δυο ακίνητα αποτελούν κοινωνικές εστίες για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς της Κιβωτού είχε ανακοινώσει τότε ο κ. Κώστας Λούλης.

Θα γίνει ανάκληση της δωρεάς; Οχι, εφόσον ο κ. Κώστας Λούλης περιμένει τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. «Ανήκω στην κατηγορία εκείνων που σέβονται το τεκμήριο της αθωότητας. Δεν βγάζω εγώ τις καταδικαστικές αποφάσεις και περιμένουμε μόνο τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Εκτίμησα το έργο του πατέρα Αντώνιου, όπως τόσοι άνθρωποι, μέχρι και η Ακαδημία Αθηνών», είπε στο gegonota.news.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ