ένα-οικογενειακό-δράμα-στο-αγρίνιο-έθ-5244

Ένα οικογενειακό δράμα στο Αγρίνιο: Έθαψαν το παιδί τους στην Αλβανία όμως τους απαγορεύτηκε η είσοδος στην Ελλάδα

Αγρίνιο: Δύσκολες στιγμές για τους γονείς του μικρού Γαβριήλ

Είχε σοκάρει η είδηση πως ο 14χρονος Γαβριήλ έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από το ποδήλατο και χτύπησε το κεφάλι του στον βράχο. Σήμερα οι γονείς του αδικοχαμένου μικρού παιδιού καλούνται να αντιμετωπίσουν μια άσχημη κατάσταση.


Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, η ταφή του ανήλικου παιδιού πραγματοποιήθηκε στην γειτονική Αλβανία, με τον πατέρα να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την είσοδό του στην Ελλάδα. Αντίθετα, η γυναίκα του μπορεί να εισέλθει κανονικά στη χώρα.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι δουλεύει στην περιοχή της Κυψέλης Αγρινίου εδώ και πολλά χρόνια όπου και διαμένει. Άλλωστε και ο Γαβριήλ γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί.

Αγρίνιο: Σε πολύ δύσκολη κατάσταση οι γονείς του Γαβριήλ

«Σε αυτή τη δύσκολη φάση το ζευγάρι χρειάζεται ο ένας τον άλλο. Η γυναίκα είναι είτε υποχρεωμένη να γυρίσει στην Ελλάδα και να εργαστεί, είτε να παραμείνει στην Αλβανία με τον άνδρα της, όπου ουσιαστικά δεν έχουν ούτε μέρος να μείνουν, ούτε κάπου να δουλέψουν. Το πρόβλημα αυτό πρέπει να λυθεί», δηλώνει ο πρόεδρος της Κυψέλης, Στράτος Ηλιάδης, που απευθύνει έκκληση στις αρμόδιες υπηρεσίες να αντιμετωπίσουν με κατανόηση και ανθρωπισμό την κατάσταση, ώστε το ζευγάρι να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει τη ζωή του στο χωριό.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ