ετοιμαστείτε-έρχεται-πολλή-βροχή-πρό-44863

Ετοιμαστείτε, έρχεται πολλή βροχή: Πρόγνωση Αρναούτογλου – Αντικυκλώνας φέρνει καταιγίδες στην Ελλάδα

Με την τελευταία ανάρτησή του, ο αγαπημένος παρουσιαστής καιρού Σάκης Αρναούτογλου επισημαίνει ότι την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Σημειώνει ότι η πιθανότητα βροχών είναι υψηλή σε πολλές περιοχές της χώρας. Πρόβλεψη για πολύ βροχή, αλλά όχι παντού.

Ετοιμαστείτε, έρχεται πολλή βροχή: Πρόγνωση Αρναούτογλου

Πιο συγκεκριμένα ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει: «Αξιόλογη η προοπτική βροχών σε μεγάλο τμήμα της χώρας και με τα σημερινά, βραδινά στοιχεία (Δευτέρα 15/4)

Φίλες φίλοι! Το ερχόμενο Παρασκευο- Σάββατο το αφικνούμενο χαμηλό μπορεί να μην είναι μεν πολύ βαθύ αλλά με τη βοήθεια του αντικυκλώνα στη βορειοδυτική Ευρώπη θα πρέπει να δώσει αρκετό νερό σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας – δυστυχώς όχι παντού, βάζοντας όμως τέλος στην παρατεταμένη ανομβρία – ξηρασία σε μεγάλο τμήμα της χώρας!

(Χάρτης κατανομής βροχής για την ερχόμενη Παρασκευή – Σάββατο – Διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση στο πάνω μέρος του χάρτη σας παρακαλώ!)»

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην απουσία του από το δελτίο της ΕΤ3

«Δεν επιτρέπεται να εμφανίζομαι πλέον στην τηλεόραση μιας και όπως έχετε μάθει αρκετοί πλέον από εσάς, κατεβαίνω ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, απόφαση για την οποία θα επανέλθω σε άλλη ανάρτηση γιατί δεν θέλω να σας κουράζω.

Ενα όμως θέλω να σας πω με σιγουριά και θέλω παρακαλώ να με πιστέψετε, εσείς φίλες και φίλοι, που με ρωτάτε αν θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τον καιρό και μετά, στην περίπτωση δηλαδή, που εκλεγώ:

Advertisement

Εγώ με τον καιρό ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ εκλεγώ δεν εκλεγώ, γιατί ο καιρός είναι η ζωή μου αλλά και για να μη χάνετε εσείς τον…καιρό σας. ΥΠΟΣΧΕΣΗ!

Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτησεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη!

Καλή εβδομάδα!

Με μεγάλη εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου»

Δείτε την ανάρτησή του

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ