γίνε-άνθρωπος-και-βγάλε-τον-βαθμό-σου-44252

«Γίνε άνθρωπος και βγάλε τον βαθμό σου», είπε η μάνα της Κυριακής και όλοι ανατριχιάσαμε

«Μην είσαι αστυνομικός εκείνη τη στιγμή. Ήταν και γυναίκα. Βλέπεις ένα κορίτσι, βγάλε το βαθμό σου και γίνε άνθρωπος», είπε με σπαραγμό η μάνα της 28χρονης Κυριακής, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Η θεία της 28χρονης Κυριακής, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων επανήλθε σήμερα με νέες δηλώσεις για το θέμα του παιδιού που κυοφορούσε και έχασε εξαιτίας του δολοφόνου της σε παλιότερη αντιδικία τους.

Στη συνέχεια μίλησε γενικότερα για τις επιθέσεις κατά γυναικών.

«Γιατί οι άνδρες μπορούν να μας αλλάζουν σαν τα πουκάμισα κι εμείς όταν λέμε “όχι” να βρισκόμαστε χτυπημένες ή σφαγμένες. Πόσες γυναίκες δικαιώθηκαν; Πόσοι μείνανε μέσα; Ισόβια ήταν όντως ισόβια; Προσπαθούμε να ζητήσουμε τα αυτονόητα; Να έχουμε σεβασμό από ποιους; Σε ποια χώρα ζούμε και ζητάμε τη δικαίωσή μας ως γυναίκες και ως άνθρωποι»

Τι είπε η θεία της

«Την είχε πετάξει στο δρόμο, πήγε στη αστυνομία, της έδωσαν κουβερτούλα την σκεπάσανε. Πήγε στην αστυνομία και την πήγαν στη μαμά της και μαζί πήγαν στο νοσοκομείο, με αίματα και εκεί μάθαμε πως έχασε το παιδί».

Προ ημερών είχε αναφερθεί ότι πριν περίπου δυο χρόνια η 28χρονη Κυριακή είχε μείνει έγκυος από τον 38χρονο δολοφόνο της και είχε αποβάλει επειδή φέρεται, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, να είχε κακοποιηθεί από τον ίδιο ενδεχομένως και με αυτό τον σκοπό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει και τότε στο STAR η θεία της κοπέλας, ο δράστης είχε απειλήσει πολλές φορές την 28χρονη και την είχε χτυπήσει σε σημείο που κάποια στιγμή έχασε και παιδί που είχε στα σπλάχνα της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ