η-ανακοίνωση-για-το-τελευταίο-μουσικ-7876

Η ανακοίνωση για το τελευταίο “μουσικό αντίο”: Όλοι συγκινήθηκαν με την ερμηνεία του Γιώργου Δασκαλάκη – H συγκινητική ανάρτησή του

Γιώργος Δασκαλάκης: Το τελευταίο αντίο στη μουσική σκηνή

Ο Γιώργος Δασκαλάκης ο οποίος έχει δώσει σκληρή μάχη με τον καρκίνο και προκειμένου να είναι αφοσιωμένος σε αυτή τη μάχη, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί από τη νυχτερινή διασκέδαση.

Έτσι για το καλό της υγείας του ετοιμάζει το κύκνειο άσμα του στις μουσικές πίστες. Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος μέσω της σελίδας του στο facebook.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, πριν αποσυρθεί, θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό του σε μια τελευταία ζωντανή εμφάνιση. Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 19 Μαΐου θα πραγματοποιήσει την τελευταία του εμφάνιση στο κέντρο Colorado, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο.

«Καλησπέρα, αγάπες μου! Απλά θα ήθελα να σας πω ότι για μένα αυτή η εμφάνισή μου, παρέα με όλους τους φίλους μου, θα είναι και η τελευταία εδώ στο νησί μας και γενικά! Ύστερα από πολλή σκέψη, μιλώντας και με το φίλο μου και ιερέα στην Ξάνθη, τον πατέρα Χρυσοβαλάντη Στιβακταράκη, αλλά και με την οικογένειά μου, και βλέποντας τις δυνάμεις μου, γενικά πιστεύω ότι είναι το σωστό!»

Η συνεργασία του Γιώργου Δασκαλάκη με τον Νίκο Τέρζη

«Θα ακολουθήσει σύντομα ένα τραγούδι που μου ετοιμάζει και μου εμπιστεύεται ο τεράστιος συνθέτης και άνθρωπος Νίκος Τερζής, ώστε να πούμε το ‘‘τελευταίο αντίο’’ μουσικά. Πιστεύω ότι είναι μια απόφαση που πρέπει να παρθεί, γιατί αυτό που κάνω εδώ και 35 χρόνια έχω μάθει να το κάνω σωστά και καλά. Εγώ στις 19 Μαΐου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε αυτή η βραδιά να μας μείνει αξέχαστη και στις μνήμες όλων μας. Και εννοείται πως, όπως δίνω τώρα, έτσι θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη με το ‘‘θηρίο’’. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και η Παναγία μαζί μας» είπε κλείνοντας.

Ο ίδιος είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο live εδώ και περίπου έναν μήνα, αφού τότε είχε μάθει πως τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεών του ήταν ενθαρρυντικά.

Ενώ 5 μήνες πριν ο Γιώργος Δασκαλάκης είχε δώσει μία ανατριχιαστική ερμηνεία σε μαγαζί στο νησί της Ρόδου, τραγουδώντας παρέα με γνωστούς και φίλους.

Η ανατριχιαστική ερμηνεία του Γιώργου Δασκαλάκη

@outcastkingtiktok ΓΙΩΡΓΟ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ! #γιώργοςδασκαλάκης #δασκαλάκης #outcastking #greek #greece ♬ πρωτότυπος ήχος – outcastKing

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ