λύγισε-η-αγγελική-νικολούλη-και-συγ-3887

«Λύγισε» η Αγγελική Νικολούλη και συγκινήθηκε στον αέρα του «Τούνελ»: «Ήμασταν νέα παιδιά, δεν βλέπαμε τον κίνδυνο»

Γιώργος Καραϊβάζ: Ραγδαίες εξελίξεις με συλλήψεις

Οι εξελίξεις τρέχουν στην υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ. Οι αστυνομικές αρχές προέβησαν στη σύλληψη δύο εμπλεκόμενων με την υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πέρασαν τις χειροπέδες σε δύο αδέρφια ηλικίας 40 και 48 ετών που έχουν βαρύ ποινικό μητρώο.

Τα δύο αδέρφια εμπλέκονται και σε άλλες ποινικές υποθέσεις και συγκεκριμένα στη δολοφονία του πυγμάχου Χάρη Κοντογεώργη (“Dirty Harry”) στο Γαλάτσι το 2021. Και σύμφωνα με πηγές η αστυνομία έχει σαφή εικόνα για τον ηθικό αυτουργό αλλά μένει να ομολογήσει και ένας από τους 2 συλληφθέντες.

Η συγκίνηση της Αγγελικής Νικολούλη όταν μίλησε με τη χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ

Με αφορμή λοιπόν τις νέες εξελίξεις και δεδομένα στην υπόθεση η χήρα Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα μίλησε στην χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στο «Φως στο τούνελ» και έκανε μια συγκινητική αναδρομή για την εποχή που ο σύζυγός της συνεργαζόταν με την Αγγελική και αρκετά βράδια τον συνόδευε και η ίδια στο στουντιο της εκπομπής

«Θέλω να ξεκινήσω πολύ πιο παλιά τότε που ο Γιώργος δούλευε μαζί σου και πολλές φορές ερχόμουν και εγώ τα βράδια της Παρασκευής εκεί. Πέρασε πολύς χρόνος και πολύ νερό από τότε. Μέχρι που ήρθε εκείνη η καταραμένη ημέρα της 9ης Απριλίου 2021 που ο Γιώργος δεν γύρισε σπίτι».

«Είναι δύσκολο αυτό που νιώθω σήμερα με ξαναγυρνάει πίσω ευχαριστώ την ελληνική αστυνομία για όσα έχει κάνει ελπίζω να συλληφθούν και να οδηγηθούν πίσω από τα κάγκελα οι δολοφόνοι του Γιώργου. Για εμένα δεν αλλάζει, ο Γιώργος θα λείπει, τίποτα δεν μπορεί να τον φέρει πίσω».

Τα λόγια της συγκίνησαν την παρουσιάστρια και με δάκρυα στα μάτια και σπασμένη φωνή είπε: «Συγκινήθηκα πολύ που ζωντάνεψες εκείνη την εποχή, που είπες ότι ήμασταν τα νέα παιδιά που κυνηγούσαμε το όνειρο, δεν βλέπαμε τον κίνδυνο, δεν τον καταλαβαίναμε, ούτε ποτέ τον καταλάβαμε, ούτε ακόμα τον καταλαβαίνουμε. Έφερα στη μνήμη μου εκείνη τη θύμηση, με συγχωρείτε».

Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ ευχαρίστησε την αστυνομία, ενώ ελπίζει πως θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν πίσω από τα κάγκελα όσοι ευθύνονται για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η σύζυγος του

«Για εμένα δεν αλλάζει, ο Γιώργος θα λείπει, τίποτα δεν μπορεί να τον φέρει πίσω», συμπλήρωσε.

«Ο Γιώργος ήταν ένα αντιδραστικό παιδί και παρέμενε ένα παιδί μεγαλόσωμο, με μεγάλη καριέρα, αλλά πάντα αντιδραστικός. Βοήθησε την αστυνομία στον εκδημοκρατισμό της. Ο Γιώργος ήταν βαθιά δημοκράτης. Πιστεύω η ΕΛ.ΑΣ. θα δώσει το είναι της και βλέπω ότι δεν το έχει αφήσει εδώ και δύο χρόνια. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στους ηθικούς αυτουργούς. Η δολοφονία του Γιώργου ήταν δολοφονία στην ελευθερία», είπε η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ