μεγάλη-ανατροπή-τούμπα-όλα-με-την-ιατρ-3968

Μεγάλη ανατροπή: Τούμπα όλα με την ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου

Βασίλης Τόπαλος: Μυστήριο με τον θάνατο του νεαρού αθλητή πυγμαχίας

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, τις επόμενες ημέρες αρκετοί θα έρθουν αντιμέτωποι με διώξεις για τον θάνατο του Βασίλη Τόπαλου. Η Εισαγγελία είναι έτοιμη να ασκήσει τις διώξεις καθώς όσα αναφέρονται στην ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του πρωταθλητή, έρχονται σε αντίθεση με τα όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε το Star, στα φερόμενα ως ευρήματα που έχουν βρεθεί στην ιατροδικαστική έκθεση δεν φαίνεται να καταγράφονται κάποια τραύματα, που φέρεται να είχε ο 16χρονος πρωταθλητής στο κρανίο, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με όσα ισχυρίζονται οι βασικοί μάρτυρες, οι οποίοι ήταν παρόντες το μοιραίο βράδυ στο γυμναστήριο του Μοσχάτου και υπογράμμισαν ότι ο Βασίλης Τόπαλος έχασε τις αισθήσεις του στην τουαλέτα και χτύπησε το κεφάλι του, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Δεν υπήρχε κάποιο παθολογικό αίτιο για τον θάνατο του Βασίλη Τόπαλου

Παράλληλα, στο σώμα του αθλητή πυγμαχίας δεν βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες, όπως ναρκωτικά ή αναβολικά, καθώς, επίσης, δεν είχε κανένα παθολογικό αίτιο, που να οδηγεί στην κατάρρευσή του.

Ο φάκελος της δικογραφίας από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας πήγε στις εισαγγελικές Αρχές, όπου έχουν καταθέσει αρκετοί μάρτυρες, οι οποίοι και διαψεύδουν τα όσα είχαν πει στις μαρτυρίες τους μερικοί απ’ όσους ήταν παρών εκείνη τη μέρα στο γυμναστήριο.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ