μόνος-του-το-διάλεξε-η-ζήνα-κουτσελ-31268

“Μόνος του το διάλεξε”: Η Ζήνα Κουτσελίνη ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για την εκπομπή της

Ζήνα Κουτσελίνη: Αλλαγές στην ομάδα της εκπομπής της

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι έτοιμη να κάνει μια δυναμική επιστροφή στην εκπομπή, “Αλήθειες με τη Ζήνα” για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια πρόκειται να επιστρέψει με αλλαγές στην ομάδα της εκπομπής της και ανανέωση.

Η παρουσιάστρια του Star, βρίσκεται ακόμα σε καλοκαιρινούς ρυθμούς, απολαμβάνοντας τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να μοιραστεί τον ενθουσιασμό της για τη νέα σεζόν και να στείλει το δικό της μήνυμα στο κοινό της.

Μέσα από την ανάρτησή της, η Ζήνα Κουτσελίνη αποχαιρετά με τρυφερά λόγια τον Πέτρο Κουσουλό, εκφράζοντας την εκτίμησή της για τη συνεργασία τους και αφήνοντας ανοιχτό τον δρόμο για μελλοντικές συναντήσεις. Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε το νέο μέλος της ομάδας, τον αστυνομικό συντάκτη Αλέξανδρο Καλαφάτη, δίνοντας μια πρώτη γεύση από τις ενδιαφέρουσες εξελίξεις που μας περιμένουν στην εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρει: “Μαζευόμασε ξανά από Δευτέρα στα γραφεία μας για τη νέα σεζόν. Η επιστροφή μιας παρέας που αγαπήσατε ως παρέα!

Ο @petroskousoulos δεν θα είναι μαζί μας γιατί το επέλεξε ο ίδιος θέλοντας να συνεχίσει σε άλλους δρόμους…: Η αγάπη και η εκτίμηση αμοιβαία και πάντα η καρέκλα θα τον περιμένει ως καλεσμένο όποτε το επιθυμεί❤️

#εμεις @starchanneltv @staralithies

Συνεχίζουμε το ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν οκτώ σεζόν και πάμε στην ένατη χάρη στην αγάπη σας❤️ Σας περιμένουμε και τη νέα χρονιά στην ίδια ώρα #11:45 πμ

@dimitris_maredis @roula_kouskouri @mariapanagopoulou_ @sompolosgiorgos @spiros_sigouros @katerina_soulioti_ @egiarkia @stratislimnios και το νέο μέλος, αστυνομικός συντάκτης @alexandros.kalafatis.9″.

Η ανάρτηση της Ζήνας Κουτσελίνη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ