όχι-ρε-σάββα-όχι-κλαίει-όλος-ο-σκαϊ-46264

«Όχι ρε Σάββα, όχι…»: Κλαίει όλος ο ΣΚΑΪ – Νεκρός εν ώρα βάρδιας ο οπερατερ Σάββας Αϊδινίδης, η ανακοίνωση στον αέρα

Ο Σάββας Αϊδινίδης, οπερατέρ του ΣΚΑΙ, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, όπως ανακοινώθηκε από την εκπομπή “Γεια σου”, σήμερα, Κυριακή, το μεσημέρι.

Όπως υπογράμμισε ο Ισίδωρος Φίκαρης «η οικογένεια του ΣΚΑΙ θέλουμε να πούμε «καλό ταξίδι» στον Σάββα Αϊδινίδη, τον οπερατέρ μας, που χθες το απόγευμα έφυγε από τη ζωή. Να ξέρετε ότι είμαστε φίλοι με αυτούς τους ανθρώπους, είναι η μισή δουλειά μας… Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στα παιδιά του».

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας επεσήμανε «ένας πολύ καλός επαγγελματίας, πολύ φιλότιμος. Είχε καλύψει τον πόλεμο στην Ουκρανία και στο Ισραήλ. Ο Σάββας ήταν πάντα με ένα χαμόγελο, τον αγαπούσαμε πολύ. Εγώ είμαι τρία χρόνια στον ΣΚΑΙ και είχαμε κάνει πολλά θέματα μαζί. Πάντα έδινε κουράγιο στους δημοσιογράφους, δεν δημιουργούσε προβλήματα. Κρίμα, είναι άδικο πολύ!», ενώ η Μαρία Μπακοδήμου σημείωσε «καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ο Σάββας Αϊδινίδης βύθισε στο πένθος την οικογένεια του ΣΚΑΙ

Ο εικονολήπτης του ΣΚΑΪ έφυγε από τη ζωή, την ώρα που κάλυπτε τον τελικό κυπέλλου, για το πρωτάθλημα Τύπου στο ποδόσφαιρο.

Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης με ανάρτησή του:

Advertisement

“Όχι ρε Σάββα… όχι! Ο οπερατέρ του ΣΚΑΙ Σάββας Αϊδινίδης έφυγε το απόγευμα από τον μάταιο τούτο κόσμο, μέσα στη βάρδια του.

Τον γνώρισα στο Κίεβο, αλλά δέθηκα πολύ μαζί του στο Ισραήλ, που περάσαμε 33 δύσκολες μέρες τον περασμένο Οκτώβριο…

Σπουδαίο παιδί! Φιλότιμος, καλόψυχος, αφάνταστα υποστηρικτικός, παθιασμένος με τη δουλειά, ερωτευμένος με την εικόνα, αφιερωμένος στο κανάλι, ατάραχος τη στιγμή του βομβαρδισμού, στοιβαρός μπροστά στον κίνδυνο! Σπάνιος άνθρωπος!

Έφυγε τόσο νωρίς…

Δεν υπάρχουν λόγια, ούτε για τον άνθρωπο, ούτε για την οικογένεια του…

Αχ ρε Σάββα,

Είχες μία καλή κουβέντα για τον καθένα, ένα χαμόγελο για κάθε δυσκολία, ένα κουράγιο για κάθε δοκιμασία…

Ακόμη και στους καβγάδες μας, στα ξεσπάσματα του άγχους και της πίεσης της δουλειάς είχες τον τρόπο να σκας ένα χαμόγελο και με ένα βλέμμα καλοσύνης να τα σκεπάζεις όλα…

Κρίμα ρε Σάββα, κρίμα!

ΥΓ: συνδικαλιστές και εργοδοσία να θεσμοθετήσουν στη μνήμη του Σάββα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και εγκεφαλικά, που θερίζουν στις μέρες μας όσους εργάζονται σε στρεσογόνες ειδικότητες.

Upted: συνάδελφοι με ενημερώνουν ότι δεν ήταν στη βάρδια, είχε σχολάσει την ώρα που τον βρήκε το κακό! Όχι πως έχει κάποια σημασία…”.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ