παντού-πισίνες-και-χλιδάτοι-χώροι-το-χ-7392

Παντού πισίνες και χλιδάτοι χώροι: Το χωριό της Ελλάδας που δεν έχει καθόλου σπίτια αλλά μόνο δημοφιλή ξενοδοχεία

Κολύμπια Ρόδου: Αυτό είναι το χωριό με τα δημοφιλή ξενοδοχεία

Τουρίστες από όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει και ανακαλύπτουν τα Κολύμπια της Ρόδου. Πρόκειται για ένα χωριουδάκι που δεν έχει καθόλου σπίτια αλλά μόνο ξενοδοχεία.

Χλιδάτα ξενοδοχεία, μοντέρνα καταλύματα και πολυτελείς πισίνες και ξενοδοχειακές μονάδες προσφέρονται στο χωριό για τους επισκέπτες και τουρίστες, ειδικά κατά τη θερινή περίοδο.

Τα Κολύμπια Ρόδου, όπως ονομάζεται το χωριό, χτίστηκαν από τους Ιταλούς ως πρότυπο γεωργικό χωριό αλλά σήμερα αποτελούν ένα δημοφιλή, χλιδάτο”” προορισμό τον οποίο προτιμούν χιλιάδες τουρίστες κατά τη θερινή περίοδο.

Η εικόνα από ψηλά εντυπωσιάζει, καθώς τα ξενοδοχεία βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο, με τις πολυτελείς πισίνες (πολλά έχουν ιδιωτικές πισίνες για το κάθε δωμάτιο) και τους τεράστιους χώρους πρασίνου και γηπέδων γκολφ.

Τα Κολύμπια από ένα αγροτικό χωριουδάκι πριν από 50 χρόνια, έγιναν το “χωριό των ξενοδοχείων της Ελλάδας”, must προορισμός για τουρίστες (Έλληνες και μη) που θέλουν να περνούν τις διακοπές τους σαν …βασιλιάδες.

Ενδεικτικό είναι ότι το γεγονός ότι στη Ρόδο (και μάλλον στην περιοχή αυτή) θα κατασκευαστεί το 1ο ξενοδοχείο 6 αστέρων στην Ελλάδα)!

Γνωρίστε τα Κολύμπια της Ρόδου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ