σε-τι-χώρα-ζούμε-το-περιπολικό-δεν-είν-44173

Σε τι χώρα ζούμε: «Το περιπολικό δεν είναι ταξί», φέρεται να είπε ο αστυνομικός στην Κυριακή

Φωτογραφίες και από την στιγμή που η 28χρονη εντοπίζει τον δολοφόνο της έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Σοκάρει η απάντηση που φέρεται να έδωσε ο αστυνομικός στην 28χρονη στους Αγίους Αναργύρους όταν εκείνη ζήτησε ένα περιπολικό για να την πάει στο σπίτι, την οποία στην συνέχεια δολοφόνησε ο πρώην σύντροφός της.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή του Mega «Live News» ο αστυνομικός όταν η κοπέλα ζήτησε περιπολικό για να την πάει στο σπίτι της απάντησε: «Το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Η στιγμή που η 28χρονη εντοπίζει τον δολοφόνο της έξω από το αστυνομικό τμήμα

Στην εκπομπή του Mega προβλήθηκαν και φωτογραφίες από την στιγμή που η κοπέλα έχει εντοπίσει τον δολοφόνο έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Στις 22:20 η άτυχη Κυριακή βγήκε με τον φίλο της και ενώ συνομιλούσε με το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε την πισώπλατη φονική επίθεση με κουζινομάχαιρο.

«Όταν κατεβήκαμε κάτω στον δρόμο πήρε το 100 τηλέφωνο και έλεγε το περιστατικό δηλαδή ότι ο πρώην φίλος της είναι έξω από το σπίτι και που βρίσκονται ακριβώς. Όταν φτάσαμε σε ένα σημείο ένας άντρας έπεσε με μεγάλη δύναμη πάνω της και άρχισε να χτυπάει με το μαχαίρι. Εγώ αιφνιδιάστηκα και άρχιζα να φωνάζω. Θυμάμαι έναν αστυνομικό που ήρθε και κλώτσησε το χέρι του να μην κρατάει το μαχαίρι», είπε ο φίλος της.

Οι κάμερες ασφαλείας του τμήματος έχουν καταγράψει εικόνες ανατριχιαστικές. Σε αυτές σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται η 28χρονη να βγαίνει και να μιλάει στο κινητό με την Άμεση Δράση. Μαζί με τον φίλο της προχωρούν και ξαφνικά, όταν βλέπουν στο οπτικό τους πεδίο τον δράστη σταματούν. Η άτυχη Κυριακή προσπαθεί να επιστρέψει στο τμήμα και τότε ο 39χρονος την πιάνει από τη μέση και αρχίζει να την μαχαιρώνει για 30 δευτερόλεπτα.

Το τηλέφωνο της κοπέλας έμεινε ανοιχτό για 8 λεπτά και σε αυτά ακούγονται μετά το πρώτο λεπτό οι απεγνωσμένες φωνές της για βοήθεια.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ