συγκλονίζουν-τα-τελευταία-λόγια-του-14χ-43237

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του 14χρονου Θάνου: «Μαμά πεθαίνω, σ’ αγαπώ» (Βίντεο)

Μέσα σε λίγους μήνες μετά την διάγνωσή του με σπάνια μορφή καρκίνου ο 14χρονος Θάνος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, κρατώντας σφιχτά το χέρι της μητέρας του, στην οποία έδινε κουράγιο μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Το χαμογελαστό αγόρι που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει και να δει τα όνειρά του να γίνονται πραγματικότητα, έδωσε γενναία μάχη με το καρκίνωμα Nut, την σπάνια μορφή καρκίνου από την οποία «έφυγε» και ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης τον Οκτώβριο του 2022.

Ο Θάνος παραπονέθηκε για έναν πόνο στη μασχάλη και αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, διαγνώστηκε με πνευμονία. Η θεραπεία που έλαβε ωστόσο δεν λειτούργησε και οι γιατροί εξέτασαν εκ νέου το παιδί. Τότε ανακοινώθηκε στους γονείς του ότι έπασχε από σπάνια μορφή καρκίνου στον πνεύμονα.

Μετά από 4 μήνες ο Θάνος έφυγε για το τελευταίο ταξίδι, με τη μητέρα του να περιγράφει τις δραματικές στιγμές στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

«Ο Θανούλης “έφυγε” όρθιος. Ένα λεπτό πριν δεν προμήνυε τι θα συνέβαινε. Κατέρρευσε ο πνεύμονας. Σηκώθηκε και μου είπε “Μαμά, δεν παίρνω αναπνοή. Να έρθουν οι γιατροί”. Κατάλαβε ότι θα “φύγει”. Μου λέει “Μαμά πεθαίνω. Μαμά σ’ αγαπάω” και έκλεισε τα μάτια του. Ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που είδε όταν γεννήθηκε και ο τελευταίος όταν έκλεισε τα μάτια του» είπε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Στο πλευρό της μητέρας βρέθηκε και η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη Δώρα Τσαμπάζη:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Χαρά που με έβαλαν στην οικογένειά τους. Δεν μπόρεσα να κάνω πολλά πράγματα. Είναι μια δυνατή γυναίκα, έχασε το παιδί της στα 14» ανέφερε η ίδια για τη μητέρα του 14χρονου Θάνου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ