το-σπίτι-της-ψυχούλας-σου-βαγγέλη-το-εκ-1479

Το σπίτι της ψυχούλας σου Βαγγέλη: Το εκκλησάκι που χτίστηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιακουμάκη

Μπορεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης να έχει φύγει πλέον από την ζωή η μνήμη του όμως, ειδικά στο νησί του, έχει διατηρηθεί ζωντανή μέσα από το εκκλησάκι που χτίστηκε προς τιμήν του.

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Το εκκλησάκι που χτίστηκε προς τιμήν του

Ακούγοντας το όνομα Βαγγέλης Γιακουμάκης ξυπνάνε μνήμες που σόκαραν όλο το πανελλήνιο. Ένα όνομα που συνδέθηκε με την ψυχολογική και σωματική κακοποίηση, από τους ίδιους τους συμφοιτητές του

Μια ιστορία που σίγουρα συγκλόνισε και ταρακούνησε όχι μόνο την ελληνική επικράτεια αλλά και όλο τον κόσμο αλλά και έδειξε με τον χειρότερο τρόπο που μπορούν να καταλήξουν, οι κακοποιήσεις και το bullyιng.

Πρόκειται για το νέο σπίτι του Βαγγέλη Γιακούμακη, το σπίτι της ψυχής του. Βρίσκεται στο Σελλί Ρεθύμνου, στην Κρήτη και μάλιστα σε οικόπεδο της οικογένειας, προς τιμή του παιδιού που έχασαν. Το εκκλησάκι σύμφωνα με τους ντόπιους είναι αφιερωμένο στον Άγιο Ευάγγελο τον Μάρτυρα.

Οι εικόνες από το εκκλησάκι μας δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα. Η ηρεμία και το φως του όμορφου νησιού, να έρχεται σε αντίθεση με την βίαιη ιστορία του Βαγγέλη Γιακουμάκη που κάνεις δεν μπορεί να ξεχάσει.

Φωτογραφίες από το εκκλησάκι στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ