το-θαύμα-έγινε-στην-πάτρα-ξύπνησε-ο-11-2072

Το θαύμα έγινε στην Πάτρα: «Ξύπνησε» ο 11χρονος μετά το σοβαρό ατύχημα με ποδήλατο και ζήτησε αμέσως παγωτό

Πάτρα: Καλύτερη η κατάσταση της υγείας του 11χρονου Αποστόλη

Πάτρα: Καλύτερη είναι η κατάσταση της υγείας του 11χρονου Αποστόλη, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του με ποδήλατο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γιατροί ξύπνησαν το παιδί, το οποίο ήταν διασωληνωμένο, και η κατάσταση της υγείας του, πλέον, δεν εμπνέει ανησυχία. Μάλιστα, ο μικρός με το που ξύπνησε ζήτησε παγωτό και οι γιατροί του υποσχέθηκαν ένα καινούργιο ποδήλατο, ενώ εκείνος είπε ότι προτιμά να είναι κίτρινο. Στο πλευρό του 11χρονου βρίσκονται οι γονείς του.


Το παιδί μεταφέρθηκε χθες στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με πολλαπλά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Έγινε αμέσως εισαγωγή στο χειρουργείο που διήρκεσε έξι ώρες. Ειδικοί αγγειοχειρούργοι από το Γενικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» αποκατέστησαν με μοσχεύματα την αρτηρία ενώ το πολύωρο χειρουργείο συνέδραμαν και ορθοπεδικοί.

Η ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κλήθηκε να υποστηρίξει το τραυματισμένο παιδί, το οποίο παρακολουθούν ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης και τους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι γιατροί ξύπνησαν το παιδί, το οποίο ήταν διασωληνωμένο, και η κατάσταση της υγείας του, πλέον, δεν εμπνέει ανησυχία. Μάλιστα, ο μικρός με το που ξύπνησε ζήτησε παγωτό!

Οι γιατροί από πλευράς τους, του υποσχέθηκαν ένα καινούργιο ποδήλατο.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ