τραγωδία-στα-τρίκαλα-σοκαρισμένοι-οι-6380

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της 15χρονης που πέθανε – «Ξαφνικά κατέρρευσε»

Τρίκαλα: Ανακοπή καρδιάς έπαθε η 15χρονη

Η σχολική εκδρομή των μαθητών λυκείου του Βύρωνα εκτυλίχθηκε σε τραγωδία. Ενώ οι μαθητές διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο στα Τρίκαλα, μια 15χρονη μαθήτρια έπαθε ανακοπή.

Ενώ αναμένεται η νεκροψία για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του άτυχου κοριτσιού, οι συμμαθητές και οι καθηγητές της βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Η μαθήτρια διασκέδαζε με τους φίλους της σε νυχτερινό κέντρο, όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπίστωσαν ότι είχε πάθει ανακοπή καρδιάς και παρά την πολύωρη προσπάθεια των γιατρών να την επαναφέρουν, η 15χρονη κατέληξε.

Τρίκαλα: Σε σοκ οι συμμαθητές της 15χρονης

Ανείπωτος είναι ο πόνος για τους γονείς της, οι οποίοι ενημερώθηκαν μέσα στη νύχτα για το τι συνέβη και όταν έφτασαν στο νοσοκομείο το κορίτσι τους είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ανέφερε για τα παιδιά που αντίκρισαν τη συμμαθήτριά τους να πέφτει νεκρή μπροστά στα μάτια τους: «Eίναι σε κατάσταση σοκ, έχουν πάει ψυχολόγοι στο ξενοδοχείο που είναι τα παιδιά, υπάρχουν κάποια διαδικαστικά , δίνουν κάποιες καταθέσεις».

Αντίστοιχα, ο διευθυντής 5ου λυκείου Βύρωνα, Αλεξάτος Χαράλαμπος δήλωσε πως «κατά τη μία η ώρα εκεί που βρισκόντουσαν σε βραδινή έξοδο, αισθάνθηκε αδιαθεσία ένα κοριτσάκι, η Ιωάννα, δυστυχώς».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ