τροχαίο-στο-πόρτο-ράφτη-αχτίδα-αισιοδ-44668

Τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: Αχτίδα αισιοδοξίας για την 22χρονη Φανή

Η 22χρονη κοπέλα επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο φίλος της και ενεπλάκη στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη.

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που ακόμα και η εμπειρότατοι γιατροί του ΚΑΤ που ειδικεύονται σε σοβαρά τροχαία και είναι συνηθισμένοι από τέτοια περιστατικά έχουν κυριολεκτικά σοκαριστεί και από την αγωνία της μητέρας και του πατέρα του κοριτσιού, καθώς η Θεοφανία δίνει μία πολύ σκληρη μάχη και είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Αχτίδα αισιοδοξίας

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, μπήκε αμέσως στο χειρουργείο καθώς οι γιατροί ήθελα να περιορίσουν το πολύ μεγάλο αιμάτωμα που είχε στο κεφάλι και από εκείνη την ώρα η κατάσταση της παραμένει σοβαρή.

Ωστόσο -σύμφωνα με πληροφορίες του Star- το πρωί ο γιατρός που την παρακολουθεί έλεγε πως είναι κάπως αισιόδοξος και αυτή την αισιοδοξία και την ελπίδα την έχει και η μητέρα της, που έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του παιδιού της και πιστεύει ότι θα τα καταφέρει.

Τι λέει η μητέρα της Φανής

«Δεν έχουμε κανένα νεότερο, ήταν σε μια σταθερή κατάσταση. Εννοείται ότι όλα θα πάνε καλά, εννοείται ότι θα γίνει καλά. Χρειάζεται να παλέψει πάρα πολύ, δεν είναι αισιόδοξοι οι γιατροί. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση, είναι άσχημο το χτύπημα στο κεφάλι», λέει η κ. Ζωή με την ελπίδα πως το παιδί της θα καταφέρει να κερδίσει τη σκληρή μάχη που δίνει.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ