τσακίζει-κόκαλα-η-μητέρα-της-27χρονης-18812

«Τσακίζει κόκαλα» η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια: «Είπαν ότι η σορός ήταν σε αποσύνθεση, ήθελα να επιβεβαιώσω ότι ήταν το μωρό μου»:

Μητέρα 27χρονης Αναστάζια: «Εγώ δεν είδα κανένα πτώμα»

Συντετριμμένη είναι η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια η οποία δολοφονήθηκε άγρια στην Κω. Βασικός κατηγορούμενος, ο οποίος αντιμετωπίζει δίωξη για ανθρωποκτονία είναι ένας 32χρονος Μπακλαντεσιανός. Η άτυχη μητέρα που έχασε το παιδί της έδωσε συνέντευξη σε πολωνέζικη ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στον θάνατο της κόρης της.

«Εγώ δεν είδα κανένα πτώμα. Μας είπαν πως η σορός ήταν σε αποσύνθεση. Ήθελα να επιβεβαιώσω ότι ήταν το μωρό μου»

Κανείς από την αστυνομία δεν έδωσε σε εμένα και τον σύντροφό της Μικάλ καμία πληροφορία. Το μόνο που είπαν είναι ότι η έρευνα ήταν άκρως απόρρητη, ότι ακόμα δεν είχαν βρει το παιδί μου και ότι δεν μας απαγόρευαν να κάνουμε εμείς τη δική μας έρευνα.

Η μητέρα της Αναστάζια αναφέρθηκε στους δυο πολωνούς ντετεκτιβ οι οποίοι όπως θα πει προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να την βοηθήσουν στην υπόθεση.

Μου προσέφεραν αφιλοκερδώς την βοήθειά τους. Κινηθήκαμε μόνοι μας. Αυτοί νοίκιασαν ένα αυτοκίνητο και πήγαμε στο σημείο που η κόρη μου βρισκόταν μία ώρα από τη στιγμή που εξαφανίστηκε. Περπατήσαμε, κοιτάζαμε σε άδεια οικόπεδα, σε θάμνους, σε βαλτώδη σημεία και την ψάχναμε παντού.

Μητέρα 27χρονης Αναστάζια: Δεν είδε τη σορό του παιδιού της ούτε έγινε κάποια αναγνώριση από την ίδια

Η μητέρα μεταξύ άλλων αναφέρει στη συνέντευξή της πως δεν είδε τη σορό του παιδιού της ούτε έγινε κάποια αναγνώριση από την ίδια.

Ένας υπάλληλος της πρεσβείας μας ήρθε και μας είπε ότι βρήκαν μια σορό και ότι θα έπρεπε να πάμε να την αναγνωρίσουμε. Τουλαχιστόν εγώ αυτό κατάλαβα. Αλλά δεν υπήρξε αναγνώριση. Εγώ δεν είδα κανένα πτώμα. Ούτε ο Μικαλ ο σύντροφός της. Όταν φτάσαμε στο σημείο που ήταν η σορός, η αστυνομία ήταν ήδη εκεί.

Μας είπαν πως η σορός ήταν σε αποσύνθεση. Εγώ δεν πιστεύω κανένα τεστ. Ήθελα να επιβεβαιώσω ότι ήταν το μωρό μου. Τους ρώτησα να μου δώσουν κάποια από τα προσωπικά της αντικείμενα. Ήξερα ότι φορούσε ένα δαχτυλίδι και τους το είπα. Αργότερα άκουσα από μια κυρία από την πρεσβεία ότι το δαχτυλίδι βρισκόταν εκεί. Αλλά κανείς δεν μου το έδειξε ούτε μου το έδωσε. Δεν μου έδειξαν τίποτα, ούτε από τα ενδύματά της, ούτε το σακίδιό της, ούτε ένα κομμάτι από το φόρεμά της, απολύτως τίποτα.

Κλείνοντας, να ευχηθούμε κουράγιο στους οικείους της αδικοχαμένης Αναστάζια. Δεν είναι εύκολη αυτή η περίοδος. Ελπίζουμε να βρεθεί ο δράστης σύντομα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ