δεν-γνώρισε-ποτέ-το-παιδάκι-του-μετά-απ-241

Δεν γνώρισε ποτέ το παιδάκι του: Μετά από 6 χρόνια σε κώμα, ο Κυριάκος «έφυγε» για το μεγάλο «ταξίδι»

Ο Κυριάκος Χριστοφής, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην Πάφο, στις 19 Ιανουαρίου 2017 και από τότε νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν στην εταιρεία Delivery4U, με τον Ανδρέα Σταύρου, φίλο, συνεργάτη και ιδιοκτήτη της εταιρείας, να σχολιάζει σε ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook ότι ο αδικοχαμένος νέος ήταν υπόδειγμα ανθρώπου και υπαλλήλου.

Λίγο μετά το τροχαίο, η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, το οποίο δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του.

Όπως έγραψε ο Ανδρέας Σταύρου: «Η διεύθυνση και το προσωπικό της DELIVER4U, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Κυριακού Χριστοφή. Ο Κυριάκος ήταν υπόδειγμα ανθρώπου και υπαλλήλου. Περάσαμε πολύ ωραίες στιγμές όλοι μαζί στην οικογένεια της DELIVER4U. Ήταν το χαμόγελο και η ενέργεια ειδικά τής απογευματινής βάρδιας. 19/1/2017 τα δρομολόγια του Κυριακού μας σταμάτησαν αφού οδηγός του ανέκοψε την πορεία. Από τότε ο Κυριάκος ήτανε σε κωματώδη κατάσταση και μετά από 6 χρόνια αγώνα, δυστυχώς έχασε την μάχη σήμερα 21/11/2022 στις 7 το πρωί. Ο Κυριάκος εγκαταλείπει σύζυγο και παιδάκι 6 χρόνων που δυστυχώς ποτέ δεν γνώρισε. Αιώνια σου ή μνήμη φίλε μας καλέ. Καλό Παράδεισο να έχεις λεβέντη μου και να καμαρώνεις τον γιόκα σου από ψηλά. Θα είσαι στις προσευχές μας.

Με θλίψη, Ανδρέας Σταύρου»

Ο Κυριάκος Χριστοφής “έφυγε” μετά από 6 χρόνια που ήταν σε κώμα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ