έδωσαν-τα-παιδιά-μου-χωρίς-να-το-ξέρω-σ-253

«Έδωσαν τα παιδιά μου χωρίς να το ξέρω σε δομές και ανάδοχες οικογένειες» – Έξαλλος πατέρας με την «Κιβωτό»

Ένας πολύτεκνος πατέρας, που φιλοξενούνται τα έξι παιδιά του στην Κιβωτό του Κόσμου, συγκλονίζει με τη μαρτυρία του, για όσα βιώνουν στις διάφορες δομές.

Ειδικότερα, ο Άγγελος Δρυμώνης υποστηρίζει ότι τα παιδιά του κακοποιήθηκαν από στελέχη της ΜΚΟ με πρωτοφανείς τιμωρίες, που τους προκάλεσαν ανεπανόρθωτα ψυχικά τραύματα, ενώ του απαγορεύουν να έρθει σε επαφή μαζί τους.

“Όσες φορές έχω πάρει τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού να δω τα παιδιά μου, ποτέ δεν με έχουν πάρει πίσω”, υπογραμμίζει ο ίδιος.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 2014 η σύζυγός του αρρώστησε βαριά και εργαζόταν ως ναυτικός, οπότε η Κιβωτός του Κόσμου ήταν μονόδρομος για εκείνον, ώστε να μπορέσουν να μεγαλώσουν σε κατάλληλο περιβάλλον.

“Όταν έβαλα τα παιδιά μέσα για λίγες ώρες, μου πρότειναν να τα αφήσω μόνιμα και τότε άρχισαν τα προβλήματα”, επεσήμανε ο πολύτεκνος πατέρας.

Σε απόγνωση βρίσκεται ο πολύτεκνος πατέρας που δεν μπορεί να πάρει τα παιδιά του από την Κιβωτό του Κόσμου

Σύμφωνα με τον Άγγελο Δρυμώνη, τα πέντε κορίτσια και το ένα αγόρι τα μοιράζουν σε διάφορες δομές της Κιβωτού και προσθέτει “πήγα στην Κιβωτό, έκανα φασαρία και μου απάντησαν ότι τα πήγαν εκεί λόγω χώρου”.

Αναφερόμενος στα όσα βίωσε η μεγάλη του κόρη, επεσήμανε “μου είπε μπαμπά όταν δεν καθόμουν καλά, με έβαζαν σ’ ένα μεγάλο άδειο δωμάτιο με μία καρέκλα στη μέση και κλειστό φως για να σκέφτομαι”.

Ακόμη χειρότερη ήταν η κατάσταση με τον γιο του, με ξυλοδαρμό και τιμωρίες, με τον πατέρα να σημειώνει ότι “είναι πληγωμένα και δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι”.

Ο εφιάλτης, όμως, δεν έχει τέλος για την οικογένεια, αφού τα παιδιά του είναι σκορπισμένα σε όλη την Ελλάδα.

Για την κόρη του που βρίσκεται στη δομή της Χίου και δεν έχει καμία επικοινωνία, τόνισε “φοβάμαι μην έχουν χτυπήσει την κόρη μου, που βρίσκεται στη Χίο, αλλά δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της. Όλο μου λένε, θα σας πάρουμε τηλέφωνο να κλείσουμε ραντεβού και αυτό δεν γίνεται ποτέ. Θέλω να κερδίσουμε τον χρόνο που χάσαμε σαν οικογένεια, γιατί ο πατέρας ζει και είναι εδώ. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι, είμαι ο εαυτός μου και λέω την αλήθεια”.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ