ξεσπά-ο-ανδρέας-που-μεγάλωσε-στην-κιβω-263

Ξεσπά ο Ανδρέας που μεγάλωσε στην Κιβωτό: «Λέει ψέματα ο 19χρονος, ξέρω τι άνθρωπος είναι, μαζί μεγαλώσαμε»

Κιβωτός του Κόσμου: Μετά τις καταγγελίες που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας, πρώην φιλοξενούμενος στέκεται στο πλευρό του πατέρα Αντώνιου.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μαρινιάκ με καταγωγή από την Ουκρανία, μίλησε στην εκπομπή T-Live και υποστήριξε ότι γνωρίζει τον 19χρονο που κατήγγειλε για ασέλγεια υψηλόβαθμο στέλεχος της δομής της ΜΚΟ.

Κιβωτός του Κόσμου

Κιβωτός του Κόσμου: Τι υποστηρίζει ο Ανδρέας Μαρινιάκ για τον 19χρονο

«Τα παιδιά που βγαίνουν και καταγγέλλουν τα ξέρω στην πλειοψηφία τους και μπορώ να τα αναγνωρίσω και μόνο από τις περιγραφές. Τον 19χρονο τον γνωρίζω και τι άνθρωπος είναι, γιατί μαζί μεγαλώσαμε. Μπορεί πλέον να μη θέλω να έχω κάποια επαφή μαζί του, μετά απ’ όλα αυτά που έχουν συμβεί, αλλά γνωρίζω τον χαρακτήρα του» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Γνωρίζω τι του προσέφερε η Κιβωτός και προσωπικά ο πάτερ Αντώνιος, ότι τον μάζεψε από μια περιοχή, του έδωσε τη βοήθεια να πάει σχολείο, στήριξε την οικογένειά του που είχαν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και τον αδερφό του που τον αποκατέστησε. Και τώρα γυρίζει μετά από τόσο καιρό και καταγγέλλει αυτά τα ψέματα; Είναι ανυπόστατα. Γνωρίζει κι ο ίδιος ότι ήμουν μπροστά και μπορώ να τα διαψεύσω» υποστήριξε ο Ανδρέας Μαρινιάκ.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να είναι κάποιο παιδί μόνο του στο δωμάτιο του ιερέα. Αυτό απαγορευόταν από όλα τα πρωτόκολλα, δεν ήταν κάτι φυσιολογικό να συμβαίνει. Δεν υπήρξαν αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι μεγαλύτερη απόδειξη στα λόγια μου δεν υπάρχει απ’ το ότι βγαίνω δημόσια με το όνομά μου» κατέληξε.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ