ακομπλεξάριστη-η-ευρυδίκη-βαλαβάνη-έ-16647

Ακομπλεξάριστη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκανε πλαστική επέμβαση και δεν το κρύβει

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκανε πλαστική επέμβαση και δεν το έκρυψε

Πολλές γυναίκες στις μέρες μας ακολουθούν τον δρόμο της πλαστικής επέμβασης και δεν θα έπρεπε αυτό να είναι θέμα ταμπού. Ανάμεσα τους και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία αποκάλυψε πως έκανε πλαστική επέμβαση και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να αλλάξει και κάτι άλλο στην εμφάνιση της. Όπως και να έχει η αθλητικογράφος είναι μια από τις ομορφότερες παρουσίες της ελληνικής showbiz.

Πιο συγκεκριμένα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποδέχτηκε την πρόσκληση του καλού της φίλου Fipster και μίλησε στο κανάλι του στο Youtube και δήλωσε τα εξής.

«Δεν λέω να πάτε να παραμορφωθείτε».

«Εγώ έχω φτιάξει το στήθος μου και θα ήθελα να φτιάξω και την μύτη μου γιατί είναι σαν μελιτζάνα. Στην αρχή το σκέφτομαι αλλά μετά λέω είναι ξεχωριστή.

Ό,τι μπορεί να μην σας αρέσει πάνω μας και δεν λέω να πάτε να παραμορφωθείτε, θα σας κάνει καλά για την ψυχολογία σας και για το μέσα σας. Είμαι όμως κατά με τις υπερβολές», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το Survivor

«Αποχωρώ μόνη μου. Έλα τώρα, θα μιλήσουμε για Survivor; Βαριέμαι» σχολίασε και επανήλθε με «δηλητηριώδεις» αιχμές.

«Να πω κι εγώ τη γνώμη μου με μια λέξη; Ανθρωποφαγία. Ξεπουλάνε την ψυχή τους όλοι, παραγωγή και παίκτες για τα 5 χιλιάρικα. Η αξιοπρέπειά μου είναι πάνω από τα 5 χιλιάρικα. Καλύτερα που έφυγα τόσο νωρίς. Δυο εβδομάδες έκατσα και έκλαιγα από την πρώτη μέρα».

Πάντως η Ευρυδίκη έχει κορμάρα και κατά καιρούς δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό και… γίνεται χαμός στο instagram και πάρτε μία γεύση

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ