άλλαξε-γνώμη-τελευταία-στιγμή-η-μαρίν-45136

Άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή η Μαρίνα Σάττι για την Eurovision, μετά από όσα έγιναν και πήρε τη μεγάλη απόφαση

Η Μαρίνα Σάττι σε συνέντευξή της στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο, μίλησε για τη συμμετοχή της στην Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το «Ζάρι».

Το νέο κοστούμι που θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια, λίγες μέρες πριν τη Eurovision, «θα σας δώσω ένα update, γιατί προχθές στην Συνέντευξη Τύπου είχαμε πει ότι κάνουμε αλλαγές. Τώρα εμφανίστηκε ένα τελείως νέο κοστούμι. Υπήρχε το πρώτο κοστούμι, που βάζαμε και βγάζαμε και χθες το βράδυ προέκυψε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο. Μάλλον προς τα εκεί θα πάμε και ως δια μαγείας εμφανίστηκε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού. Άλλο χρώμα, άλλη φόρμα και άλλο σχήμα. Δεν το έχουμε τελειώσει, το δουλεύουμε ακόμα και είναι τρομεροί οι σχεδιαστές και η ενδυματολόγος μας. Είναι μεγάλη η σκηνή, θα έχει πολύ χορό και για να πας από τη μία άκρη στην άλλη παίζει ρόλο το ρούχο και το παπούτσι».

Η σκηνική παρουσία της Μαρίνας Σάττι

Σχετικά με τα μονοκάμερα πλάνα, η Μαρίνα Σάττι επεσήμανε «αυτό δεν είχε κάτι που έχει επιβεβαιωθεί. Θα υπάρχουν στιγμές που θα είναι πάνω μου και στιγμές μαζί με τους χορευτές. Επειδή το τραγούδι έχει διαφορετικές ποιότητες και πτυχές, στην ουσία αυτό επιτυγχάνουμε με το οπτικό κομμάτι. Υπάρχουν στιγμές με χορογραφία και που είναι πιο aggressive».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ