αν-δεν-έχω-να-φάω-ή-να-ταΐσω-το-παιδί-μο-46426

«Αν δεν έχω να φάω ή να ταΐσω το παιδί μου, θα κάνω και χειρότερα πράγματα από το να συνεργαστώ με τον Μάρκο Σεφερλή»

«Έξω από τα δόντια» μίλησε ο Πάρης Θωμόπουλος για τον Μάρκο Σεφερλή, στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι δε θα ήθελε να συνεργαστεί στο μέλλον με τον Μάρκο Σεφερλή υπογραμμίζοντας τη δυσαρέσκειά του για τη σειρά «Super Mommy» στον ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, ο Πάρης Θωμόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δε νομίζω να έχει προκύψει ξανά μια ελληνική σειρά με τέτοιους χαρακτήρες, όπως ‘Η τούρτα της μαμάς’, οπότε το κοινό λίγο δυσκολεύεται. Πιο εύκολα βλέπει τον Σεφερλή παρά εμάς. Δε θα ήταν στις επιλογές μου να συμμετέχω σε μια κωμωδία με τον Μάρκο Σεφερλή».

«Αν δεν έχω να φάω θα κάνω χειρότερα πράγματα από το να συνεργαστώ με τον Μάρκο Σεφερλή»

«Κοίταξε, τώρα, άμα πεινάω ή δεν έχω να φάω και δεν έχω να μεγαλώσω τον γιο μου, θα κάνω και πολύ χειρότερα πράγματα, που λέει ο λόγος, γιατί πλέον δε βάζω το εγώ σε πρώτη μοίρα αλλά βάζω το παιδί μου σε πρώτη μοίρα. Έχει να κάνει καθαρά για βιοποριστικούς λόγους, οπότε πέρα από το καλλιτεχνικό κομμάτι, είναι και μια δουλειά την οποία καλούμαστε να την κάνουμε για να ζήσουμε. Οπότε ποτέ μη λες ποτέ. Αλλά καλλιτεχνικά, όχι δε θα ήταν μια συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή στις πρώτες επιλογές μου», συμπλήρωσε.

«Τη σειρά του δεν την έχω δει. Δεν την έχω δει και δεν ξέρω τι είναι. Αλλά δεν μπορώ να δω Σεφερλή. Δηλαδή ο άνθρωπος κάνει αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά αυτό που κάνει, εγώ όμως δεν μπορώ να το δω. Κάποιοι άλλοι μπορούν, δε θέλω να κρίνω τη δουλειά του, γιατί δεν είναι δικό μου θέμα αυτό το πράγμα. Δεν έχω να κρίνω κάτι. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει και θα κριθεί από τον κόσμο που τον βλέπει», κατέληξε ο Πάρης Θωμόπουλος..

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ