ανακοίνωσαν-τα-χαρμόσυνα-μαρί-σαντάλ-0-45983

Ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα Μαρί Σαντάλ & Παύλος: Μεγάλες χαρές μετά από 5 παιδιά & 29 χρόνια, «βροχή» οι ευχές

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ είχε χθες, Δευτέρα, τα γενέθλιά του και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ διοργάνωσε ένα πάρτι, στο πολυτελές σπίτι τους στο Λονδίνο.

Μόνο τα τρία παιδιά του Παύλου Γλύξμπουργκ στα γενέθλιά του

Ειδικότερα, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου συμπλήρωσε 57 χρόνια ζωής και πέρασε αυτή την ημέρα μαζί με τη σύζυγός του, με την οποία είναι παντρεμένος από το 1995 και τα τρία από τα πέντε παιδιά τους.

Η Μαρί Σαντάλ θέλοντας να ευχηθεί δημόσια στον σύζυγό της, ανάρτησε μια φωτογραφία, στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί με την κόρη τους, Μαρία-Ολυμπία και τους δυο από τους τέσσερις γιους τους, Αριστείδη -Σταύρο και Κωνσταντίνο-Αλέξιο και τη συνόδευσε με τη λεζάντα “Μια μικρή γιορτή γενεθλίων στο Λονδίνο. Χρόνια πολλά στο νούμερο 1 μου”.

Όπως φαίνεται, στο σπίτι στο Λονδίνο, υπάρχουν βελούδινοι καναπέδες σε μπλε και μπορντώ αποχρώσεις, οι καρέκλες είναι ψάθινες και στους τοίχους υπάρχουν ασπρόμαυρα πορτρέτα μελών της τέως βασιλικής οικογένειας.

Η Μαρία Ολυμπία ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του πατέρα της, φορώντας χακί παντελόνι και σκούρο T-shirt, ενώ ο Κωνσταντίνος Αλέξιος φόρεσε ριγέ πουκάμισο και σκούρο γκρι παντελόνι.

Με την οικογένειά του γιόρτασε ο Παύλος Γλύξμπουργκ

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ