αντρέας-γεωργίου-παντρεύоμαι-φέτоς-44416

Αντρέας Γεωργίου: «Παντρεύоμαι φέτоς και είμαι πολύ χαρούμενоς»

Ο Αντρέας Γεωργίου ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό στο MEGA.

Μεταξύ άλλων οι δύο άντρες μίλησαν για την αποψινή προγραμματισμένη πρεμιέρα του Β’ κύκλου στη Famagusta, για τη «Γη της Ελιάς» και το νέο σίριαλ «Taboo» που ετοιμάζουν με την Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου, αλλά ο παρουσιαστής στην πορεία της κουβέντας ρώτησε τον δημιουργού για τον επερχόμενο γάμο του.

Φυσικά πήρε θετική απάντηση ο Αντρέας Γεωργίου ζει την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής του στα προσωπικά, ενώ στο πλατό του MEGA σήμερα βρισκόταν μαζί και η μέλλουσα σύζυγός του Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ο Αντρέας Γεωργίου επιβεβαιώνει τον γάμο του

«Περίμενα να με ρωτήσεις κάτι. Αυτό το διάστημα με προσέγγισαν πολλοί συνάδελφοί σου από τον χώρο και δεν θέλησα να μιλήσω γιατί ήταν κάτι που να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, δεν περίμενα ότι θα μείνει κρυφό. Επειδή δεν το έλεγξα εγώ για να ειπωθεί ή να συζητηθεί, θέλησα να μην μιλήσω και δεν θα μιλήσω κιόλας», είπε αρχικά ο Αντρέας Γεωργίου.

«Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος. Είναι κάτι που ήρθε μόνο του και χαίρομαι πολύ για αυτό, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας. Ήθελα να το προστατέψω όσο μπορούσα γιατί δεν θέλω αυτό το γεγονός να είναι σόου, αλλά κάτι δικό μου που θα το μοιραστώ με τους πολύ δικούς μου ανθρώπους. Αισθάνομαι αμήχανα να συζητώ για αυτό, νιώθω ότι το εκθέτω πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο δικό μου γίνεται», συμπλήρωσε ο δημιουργός.

Ο Αντρέας Γεωργίου δεν διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε, αν η συνεργασία και σχέση ζωής με την Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου θα επιστεγαστεί με μία κουμπαριά. Ο Κώστας Τσουρός «κάρφωσε» επίσης ότι η Σιμώνη Χριστοδούλου ήταν μαζί τους εκείνη την ώρα και τους κοιτούσε προσεκτικά, όση ώρα ο παρουσιαστής ρωτούσε για λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο τους.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ