απασφάλισε-ο-ηλίας-ψινάκης-ντύσαν-8391

«Απασφάλισε» ο Ηλίας Ψινάκης: «Ντύσανε ένα παιδάκι προσκοπάκι και το στείλανε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας με τα δικά μας λεφτά»

Ηλίας Ψινάκης: Άστραψε και βρόντηξε με τη φετινή συμμετοχή στη Eurovision 2023

Ο Ηλίας Ψινάκης παραχώρησε δηλώσεις στη κάμερα της εκπομπής, Πρωινό Μας και μίλησε ανοιχτά για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2023. Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός μάνατζερ άστραψε και βρόντηξε για τον αποκλεισμό της χώρας μας.

«Ντύσανε ένα παιδάκι προσκοπάκι με τα δικά μας λεφτά και το στείλανε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας με τα δικά μας λεφτά. Ούτε η εικόνα είναι σωστή για την Ελλάδα, ούτε η κίνησή τους. Εφόσον έχουν κι επιλογή και έστειλαν ένα παιδάκι προσκοπάκι. Εγώ την μόνη φορά που ασχολήθηκα έφερα την τρίτη θέση με την ομάδα. Ο Φωκάς ξέρει καλύτερα κι έχουμε πάει με την Ρωσία κι είναι μέσα στην τριάδα», σχολίασε ο Ηλίας Ψινάκης, που μίλησε στο «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε τόσο στην ελληνική συμμετοχή της φετινής «Eurovision», ενώ αποκάλυψε τον ρόλο του στο «J2US».

«Το τραγούδι μου φάνηκε αίσχος. Δεν καταλαβαίνω τι έχει πάθει η ΕΡΤ. Η επιτροπή που έχει αποφασίσει για τα τραγούδια είναι μια γελοιότητα. Ο Καλημέρης που είναι εδώ, ο Φωκάς, ο Καπετανίδης είναι dream team πλην και της Γερμανού που γράφει στίχο. Αυτοί ξέρουν τι πρέπει να πασάρουν στην Ευρώπη».

Δείτε εδώ όσα δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ