αθηνά-οικονομάκου-ο-πραγματικός-λόγο-44705

Αθηνά Οικονομάκου: Ο πραγματικός λόγος που ο πατέρας της δεν πήγε στο γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου εδώ και 4 περίπου χρόνια ζει το απόλυτο παραμύθι δίπλα στο σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο τους παιδιά.

Η λαμπερή ηθοποιός και επιχειρηματίας Αθηνά Οικονομάκου, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Φίλιππο Μιχόπουλο, σε μία τελετή βγαλμένη από παραμύθι. Όμως υπήρχε μια ηχηρή απώλεια από αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, καθώς έλειπε ο πατέρας της από το πλευρό της.

Η ίδια, είχε αναφερθεί λίγο καιρό μετά στο γεγονός και αποκάλυψε το λόγο που ο πατέρας της απουσίαζε από τον γάμο της, καθώς είχαν ακουστεί πολλά τότε, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια και στις φήμες.

Ο λόγος που ο πατέρας της Αθηνάς Οικονομάκου απουσίαζε από το γάμο της

Η ηθοποιός όταν μίλησε για το γεγονός είχε αναφέρει πως: «Ο μπαμπάς μου. Είναι καπετάνιος και τον κάλεσαν για να μπαρκάρει. Είναι μια απρόβλεπτη δουλειά, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα σε καλέσουν και πού θα πας. Σε καλούν τελευταία στιγμή και πρέπει να είσαι εκεί που θα είναι το πλοίο σε συγκεκριμένη ημερομηνία για να μπαρκάρεις. Δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι στο γάμο.

Θα ήθελα να είναι μαζί μου εκείνη την ημέρα, όμως ως κόρη καπετάνιου έχω συνηθίσει να λείπει από σπουδαία γεγονότα στη ζωή μου. Δεν μου κάνει αίσθηση όπως θα κάνει σε κάποιον που θα το διαβάσει ή θα το σκεφτεί ως μια συνθήκη που του είναι άγνωστη.»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ