αθηνά-οικονομάκου-ζω-με-τα-δικά-μου-χρ-45283

Αθηνά Οικονομάκου: «Ζω με τα δικά μου χρήματα – Δεν θα ήταν σωστό να στηρίζομαι στον άνδρα μου», δήλωνε πριν τον χωρισμό της

Με ανακοίνωση στα media, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ενημέρωσαν για τη λύση του γάμου τους μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου.

Η ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, όπου και είχε απαντήσει για την δραστηριότητά της στα social media ως influencer, αλλά και τις υπόλοιπες επαγγελματικές της δραστηριότητες.

«Δεν επιτρέπω να εισχωρήσει παραπάνω κάποιος στη ζωή μου. Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν οι ωραίες εικόνες και είναι κάποιοι άλλοι που δεν αντέχουν να βλέπουν αυτές τις εικόνες γιατί δεν είναι ευτυχισμένοι στη ζωή τους. Παλιά με στεναχωρούσαν περισσότερο τα σχόλια. Απαντούσα μόνο χιουμοριστικά σε κάποια σχόλια. Εγώ το υπερασπίζομαι το Instagram», είχε αναφέρει η Αθηνά Οικονομάκου.

Ενώ πρόσθετε: «Δεν είναι του χαρακτήρα μου να μην δουλεύω. Ζω μόνη μου, με τα δικά μου χρήματα από τα 18 μου, δεν θεωρώ πως θα ήταν σωστό να στηρίζομαι μόνο στον άνδρα μου. Έχω μάθει σε αυτόν τον ρυθμό ζωής. Δεν έχω τις ίδιες αντοχές όπως παλιά. Αλλά προσπαθώ να βγαίνω 1-2 φορές την εβδομάδα γιατί μου δίνει δύναμη για όλη την εβδομάδα», ήταν τα λόγια της Αθηνάς Οικονομάκου λίγο καιρό πριν τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ