αυτή-είναι-η-πεθερά-του-στέφανου-κασσε-35707

Αυτή είναι η πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη – Καμαρώνει για τη σχέση του γιου της, Tyler McBeth, με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Aποδέχτηκε από την αρχή τη σeξουaλικότητa του γιου της αλλά και το γεγονός ότι επισημοποίησε τη σχέση του με τον 35χρονο

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» «σύστησε» το πρωί της Δευτέρας 18/9 την πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη, στο τηλεοπτικό κοινό. Παράλληλα, σε χαλαρή διάθεση και παρέα με τον σύντροφό του Τάιλερ και τον σκύλο του ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε το πρωί της Δευτέρας την καθιερωμένη πρωινή του βόλτα για να πάρει τον καφέ του.

Η γοητευτική γυναίκα, η οποία μένει μόνιμα στο Palm Beach στις ΗΠΑ, είναι περήφανη για τη σχέση του γιου της, Tyler με τον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, αποδέχτηκε από την αρχή τη σεξουαλικότητα του γιου της αλλά και το γεγονός ότι επισημοποίησε τη σχέση του με τον 35χρονο Στέφανο.

Καμαρώνει για τη σχέση του γιου της, Tyler McBeth, με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Η μητέρα του Tyler έχει ακόμη έναν γιο, ο οποίος είναι επίσης ομοφυλόφιλος. Η ίδια βρισκόταν πάντα στο πλευρό των παιδιών της, στηρίζοντας τις επιλογές τους. Πρόκειται για μία μητέρα που φροντίζει, αγαπάει και αποδέχεται τα παιδιά της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ