αυτό-ήταν-ένα-ένοχο-μυστικό-της-οικογ-17071

«Αυτό ήταν ένα ένοχο μυστικό της οικογένειας»: Συγκλονιστική η Βίκυ Σταυροπούλου, λύγισε μπροστά στην κάμερα μιλώντας για την απώλεια του αδελφού της

Βίκυ Σταυροπούλου: Η εξομολόγηση για την απώλεια του αδερφού της

Η Βίκυ Σταυροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τετάρτης 14/6. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απώλεια των αγαπημένων της προσώπων ενώ όταν μίλησε για τον θάνατο του αδερφού της, συγκίνησε.

«Το μόνο που με ησυχάζει στις απώλειες είναι ότι εγώ έκανα τα πάντα για να μη συμβούν. Δηλαδή στη δύση αυτών των ανθρώπων προσπάθησα να συνεισφέρω με όποιο τρόπο μπορούσα, να τους βοηθήσω και να είναι όσο πιο ευχάριστο και γεμάτο αγάπη το τέλος τους.

Η Βίκυ Σταυροπούλου για τον αλκοολισμό του αδερφού της

Τώρα μπορώ να πω στον εαυτό μου πως αυτό το έκανα. Πάντα όμως αισθάνομαι ότι «ρε παιδί μου, μήπως μπορούσα να κάνω κάτι ακόμα;». Μήπως; Ώσπου συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι Θεός. Το θέμα του αδελφού μου ήταν πάρα πολύ επώδυνο, ήταν αλκοολικός. Ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και αδύναμος γιατί δεν κατάφερε να το νικήσει και αυτό ήταν ένα ένοχο μυστικό της οικογένειας. Μια ήττα μου είναι ότι εγώ δεν τα κατάφερα. Αλλά δεν τα κατάφερα γιατί δεν ήθελε ο ίδιος».

Δηλαδή όταν πήγαμε σε έναν γιατρό ειδικό και του είπε «γιατί είσαι εδώ;», του απάντησε πως «είμαι για την Βίκυ». Έτσι δεν καταφέρνουμε πράγματα στη ζωή, για τους άλλους. Καταφέρνουμε μόνο αν το θέλουμε εμείς μέσα μας. Και είναι ωραίο να μην έχουμε ένοχα μυστικά» συμπλήρωσε, η Βίκυ Σταυροπούλου.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ