χριστιάνα-καρνέζη-για-μάρκο-σεφερλή-6588

Χριστιάνα Καρνέζη για Μάρκο Σεφερλή: «Με πλήρωνε κανονικά όταν έμεινα εκτός λόγω προβλημάτων υγείας»

Χριστιάνα Καρνέζη: Η συγκινητική αποκάλυψη για τη βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά

Η Χριστιάνα Καρνέζη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής  “Super Katerina” με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει κατά το παρελθόν. Όπως τόνισε η ηθοποιός ο Μάρκος Σεφερλής με τη γυναίκα του, της στάθηκαν και τη βοήθησαν πολύ. Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η ηθοποιός Χριστιάνα Καρνέζη και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο την κράτησε εκτός της θεατρικής παράστασης που συμμετείχε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει μια μέρα πριν την πρεμιέρα.


Χριστιάνα Καρνέζη: «Αντιμετώπιζα ένα γυναικολογικό πρόβλημα και έγινε αντικατάσταση του ρόλου μου»

Μάλιστα, η Χριστιάνα Καρνέζη τόνισε πόσο της στάθηκε τόσο ο Μάρκος Σεφερλής όσο και η Έλενα Τσαβαλιά. «Μία μέρα πριν από την πρεμιέρα στο Δελφινάριο, αντιμετώπιζα ένα γυναικολογικό πρόβλημα και έγινε αντικατάσταση του ρόλου μου από την Έλενα Τσαβαλιά. Και ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά ήταν δίπλα μου και ως εργοδότες μου αλλά και ως φίλοι. Με πλήρωναν κανονικά, μου τηλεφωνούσαν συνεχώς να δουν αν είμαι καλά», ανέφερε η ηθοποιός.

Όσον αφορά τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και την ανάμειξη του Γιάννη Καπετάνιου ανέφερε: «Ο κ. Καπετάνιος είναι ήρεμος άνθρωπος, δεν του αρέσουν οι εντάσεις. Είναι δίκαιος και ντόμπρος άνθρωπος».

Η αποκάλυψη της Χριστιάνας Καρνέζη για τονν Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ