δεν-έχω-έναν-σύντροφο-νιώθω-πολύ-μόνη-41

«Δεν έχω έναν σύντροφο, νιώθω πολύ μόνη στη ζωή»: Κατέρρευσε on air η Καινούργιου με την πρόταση του Κοκλώνη

Η Κατερίνα Καινούργιου, σήμερα 25 Νοεμβρίου έχει την ονομαστική της εορτή, με τις εκπλήξεις στο πλατό της εκπομπής να μην έχουν τελειωμό.

Η γνωστή παρουσιάστρια λύγισε στον αέρα της εκπομπής μετά τις ευχές που δέχθηκε από τον πατέρα της, αλλά και από τον στενό φίλο και συνεργάτη της, Νίκο Κοκλώνη,  ο οποίος την ρώτησε αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της.

Κατερίνα Καινούργιου: Η συγκίνηση για τον Νίκο Κοκλώνη

Η Κατερίνα Καινούργιου με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την σχέση αγάπης με τον Νίκο Κοκλώνη.

«Συγγνώμη, συγκινήθηκα τόσο πολύ. Ο Νίκος για μένα είναι αδελφός μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, το στήριγμά μου. Και γενικότερα επειδή τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, στα θέματα της προσωπικής μου ζωή και σε άλλα θέματα έχω λίγο ταλαιπωρηθεί, όσο ήταν ο Νίκος δίπλα μου, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που νοσηλεύτηκα, ήταν μόνο αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου», είπε η παρουσιάστρια.

«Νιώθω πολύ μόνη μου στη ζωή», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου στον Νίκο Κοκλώνη με τον ίδιο να της απαντά τηλεφωνικά πως θα ήταν πολύ ταιριαστοί και ως ζευγάρι.

Η παρουσιάστρια μετά και τις ευχές του πατέρα της, ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής: «Αρχίζω και αναθεωρώ για το ποια πράγματα θέλω και ποιες είναι οι αξίες και επειδή προέρχομαι από μία πολύ δεμένη οικογένεια λέω του χρόνου Θεέ μου την ημέρα της γιορτής μου, μακάρι να έχω βρει τον άνθρωπό μου και να έχω δημιουργήσει την οικογένειά μου. Μακάρι, Μακάρι».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ