δεν-μου-νοίκιαζαν-σπίτι-γιατί-είμαι-α-47020

«Δεν μου νοίκιαζαν σπίτι γιατί είμαι Αλβανός, μόλις έλεγα Ντάνιελ Νούρκα… thanks άκουγα “η σπιτονοικοκυρά δεν θέλει ξένους”»

Ο Ντάνιελ Νούρκα βρέθηκε στην εκπομπή «Γεια σου», σήμερα, Κυριακή, το μεσημέρι και μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, όταν λόγω της αλβανικής καταγωγής του δεν του νοίκιαζαν σπίτι.


Ο ρατσισμός που βίωσε ο Ντάνιελ Νούρκα

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός και νικητής του φετινού Survivor «όταν ήρθα στην Αθήνα δεν δυσκολεύτηκα να βρω σπίτι, γιατί έμενα με έναν κολλητό μου. Στη μετάβαση μετά, γιατί το “σπάσαμε”, όταν έψαχνα μετά σπίτι, εκεί μου πήρε λίγο χρόνο.

«Δεν μου νοίκιαζαν σπίτι γιατί είμαι Αλβανός, μόλις έλεγα Ντάνιελ Νούρκα… thanks άκουγα “η σπιτονοικοκυρά δεν θέλει ξένους”»

Έπεσα σε κάποιες περιπτώσεις, που μου ζητούσαν όνομα για να κλείσουμε ραντεβού και τους έλεγα “Ντάνιελ Νούρκα”…Εντάξει, δεν είναι και πολύ ελληνικό, με ρωτούσαν από πού είμαι, τους έλεγα από την Αλβανία και μου έλεγαν ότι “η σπιτονοικοκυρά δεν θέλει ξένους”. Το κατανοούσα, δεν μπορούσα να το καταλάβω, αλλά έλεγα οκ, άποψή σου, δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Αλλά εντάξει, όταν κάποιος έχει φτάσει 80 χρονών και έχει αυτές τις αντιλήψεις, είναι πολύ δύσκολο να τις αλλάξει στα 80 του».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ