διέρρευσε-φώτο-η-άννα-βίσση-στην-αγκαλ-43856

Διέρρευσε φώτο: Η Άννα Βίσση στην αγκαλιά του κούκλου Βασίλη Μίχα, η διαφορά ηλικίας & η αλήθεια για τη σχέση τους

Η Άννα Βίσση δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες μέρες πριν, με τον Βασίλη Μίχα, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά και πολλές απορίες σε όλους όσοι την είδαν.

Γιατί φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την Άννα Βίσση ο Βασίλης Μίχας

Μάλιστα, η τραγουδίστρια συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα “Backstage with a special guest” και τότε άρχισαν να ρωτούν “τι τρέχει ανάμεσά τους;”.

Η 66χρονη τραγουδίστρια και ο 32χρονος ηθοποιός γνωρίστηκαν στο videoclip του τελευταίου της τραγουδιού “Λεκές”, όπου αυτός είναι το αντικείμενο του πόθου της και έχουν μαζί πολλές ερωτικές σκηνές.

Η σχέση της Άννας Βίσση με τον Βασίλη Μίχα

Από τότε έγιναν πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα κάνουν το τελευταίο διάστημα πολύ παρέα, με κάποιους να λένε ότι έχουν γίνει πράγματι αυτοκόλλητοι, καθώς έχουν ανακαλύψει και άλλα κοινά μεταξύ τους.

Ο ηθοποιός όποτε έχει ελεύθερο χρόνο από τα γυρίσματα του καθημερινού σήριαλ του Mega “Γη της Ελιάς” και έρχεται στην Ελλάδα από την Κύπρο, δεν παραλείπει να βρεθεί με την αγαπημένη του τραγουδίστρια, ενώ αρκετές φορές μάλιστα έχει βρεθεί στο “Hotel Ερμού”, για να την απολαύσει στο πρόγραμμά της και εκείνη με την σειρά της κάθε φορά του αφιερώνει το τραγούδι τους.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ