δημήτρης-γιαννακόπουλος-ο-στόλος-των-16-46202

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο στόλος των 16 super cars του που θα ήθελε ο Σουμάχερ – Η κοινή πινακίδα που έχουν όλα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εκτός από την οικογένειά του και τον Παναθηναϊκό, έχει αδυναμία και στα πολυτελή αυτοκίνητα, γι’ αυτό έχει μία συλλογή.

Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει και ένα “soft spot” για τα γρήγορα αυτοκίνητα, με τη συλλογή του να απαρτίζεται κυρίως από αυτοκίνητα γερμανικής προέλευσης, κυρίως τη Mercedes.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αδυναμία στα πολυτελή αυτοκίνητα

Στη συλλογή αυτοκινήτων του διεθύνοντας συμβούλου της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. ξεχωρίζουν οι Mercedes-AMG SL 65 Black Series, McLaren SLR και AMG GT Black Series.

H Mercedes-AMG SL 65 Black Series (αριστερά στη φωτογραφία) τροφοδοτείται από έναν twin-turbo V12 κινητήρα 6,0 λίτρων με απόδοση 670 ίππων και πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο μοντέλο, αφού η Mercedes-AMG κατασκεύασε μόλις 350.

Παράλληλα, η McLaren SLR (στη μέση) διαθέτει supercharged V8 κινητήρας 5,5 λίτρων, με την McLaren να κατασκευάζει συνολικά 2.157, η ενώ Mercedes-AMG GT Black Series (δεξιά) τροφοδοτείται από έναν V8 biturbo κινητήρα 4,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 720 ίππους, ενώ κυκλοφορούν περίπου 1.700 σε ολόκληρο τον κόσμο.

Επίσης, η συλλογή απαρτίζεται από SUV, πολυτελή σεντάν και «τρελά» supercars, ένα Hummer, 2 Porsche Cayenne και μια Ferrari F430 Spider.

Η εντυπωσιακή συλλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ